Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest z tymi modami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Mam problem z zainstalowaniem modów.

Zgłaszam się do was o poradniki, ponieważ chcę zainstalować Mo'Creatures moda, a rzeczywiście poradniki nie pomagają youtubowiczom :-(

Mam system Windows Vista.

Przyznaje się do słabego kompa ale x-ray mi jakoś wszedł, a creatures niestety nie.

Czekam na odpowiedzi, poradniki, like itd.

xDProszę o pomoc xD

post-648759-0-58201800-1338717038_thumb.png

Czekam na odpowiedź!!!!!

post-648759-0-58201800-1338717038_thumb.png

Opublikowano

Instalacja:

1. Kliknij start, a następnie uruchom. Wpisz "%appdata%" po czym przejdź do folderu .minecraft, a następnie bin.

2. Uruchom plik minecraft.jar za pomocą WinRARa i usun folder META-INF.

3. Rozpakuj plik ModLoader.rar i jego zawartość przerzuć do minecraft.jar (luzem).

4. Rozpakuj AudioMod.rar i jego zawartość przerzuć do tego samego archiwum (luzem).

5. GuiApi.rar rozpakuj i zrób to samo co w punkcie 3 i 4 (luzem)

6. minecraft.jar możesz już zamknąć. Teraz przejdźmy do samego moda.

7. Rozpakuj plik DrZhark's Mo'Creatures Mod.rar i przenieś folder "mods" do folderu .minecraft.

8. To samo zrób z folderem "resources".

9. Teraz wystarczy uruchomić grę i ustawić kiedy i ile ma się tworzyć nowych potworów i zwierząt.

Opublikowano

Kolorowy w najnowszej wersji moda wystarczy go do jara wrzucic podobnie jak gui audio i chyba potrzeba jeszcze jednego custom mob spawner

http://www.minecraftforum.net/topic/81771-v125-mo-creatures-v362-with-ostriches-fishbowls-and-smp-support/

to jest strona moda tam to tez jest napisane wrzuc wszystko do minecraft.jar i usun meta-inf

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...