Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój 1 raz Master yi

EmbleMacik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te 2wriggle są nie potrzebne ;p Weź buty berserka, widmowy, krwiopijec, ostrze nieskończoności, widmowy i czarny tasak jak chcesz ;p

1994993994.png
Opublikowano

Skilla raczej po tym się nie określi, jeśli już to musiałbyś zagrać parę razy na 30lv.

Ogólnie średnio ci poszło, lecz jeśli to twój pierwszy raz to można ci to wybaczyć.

Co do buildu to nie potrzebnie kupiłes 2x latarnie i 2x infinity. Jak już mogłeś kupić 2x phantoma, no i brakuje mi w buildzie bloodthistera, ew. lastwhispera, guardian angel dla survi.

Opublikowano

2 wriggle nie potrzebne, już lepiej byłoby gdybyś dał tam jeszcze jednego widmowego i krwiopijce.

Build nie jest wymarzony, ale jakoś ciągnie.

Opublikowano

Skilla raczej po tym się nie określi, jeśli już to musiałbyś zagrać parę razy na 30lv.

Ogólnie średnio ci poszło, lecz jeśli to twój pierwszy raz to można ci to wybaczyć.

Co do buildu to nie potrzebnie kupiłes 2x latarnie i 2x infinity. Jak już mogłeś kupić 2x phantoma, no i brakuje mi w buildzie bloodthistera, ew. lastwhispera, guardian angel dla survi.

Po co lastwhisper? Oni nie mieli tanka. Chyba, że ten nasus próbował.. Ale ogólnie to on się pyta o build ^^, bo ma 10lv i z tego co widzę to kata nieźle ksuła więc raczej miałby lepsze staty.

// Napisałem ew. lastwhisper, czyli w zależności od teamu przeciwnego

1994993994.png
Opublikowano

Dwa Wriggle i Dwa Infy.

Buduj po Dwa Phantomy i Krwiopijce, taki Master to już ciśnie ładnie.

Opublikowano

Build imo beznadziejny ale na 9 lvl to soraką ad można pentakillować.Ja bym dodał malleta + ga albo malleta + atme dla survi zabrał 2x latarnia dał 1x blooda i zabrał 1x ie.Na rankedach taki build też nie przejdzie ( mówie tu o elo 1500+) ale przed 30 lvlem to ludzie jeszcze mechaniki gry nie znają.

Opublikowano

Zobaczcie na jego lvl 9 widac ze troche nie ogarnia i potrzebuje pomocy Zamiast Infrinity edge(Kryt 250%) Kup Czarny tasak(1cios usuwa 15armora Ofiarze ) i zamiast Wriggle wez Wielki topor (Dodaje hp i Dmg +spowalnai za kazdym razem jak uderzy o 35%)

Opublikowano

2 wriggle haha :D

Grał pierwszy raz, wiem, że 2 wriggle to głupota, ale jeżeli to wszystko co chciałeś dodać to mogłeś sobie darować :P.

Złóż na początek wriggla (jednego), następnie berki, infinity, blood, panthom, blood, panthom. Więcej dowiesz się z Tutorialach zamieszczonych na forum.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Zobaczcie na jego lvl 9 widac ze troche nie ogarnia i potrzebuje pomocy Zamiast Infrinity edge(Kryt 250%) Kup Czarny tasak(1cios usuwa 15armora Ofiarze ) i zamiast Wriggle wez Wielki topor (Dodaje hp i Dmg +spowalnai za kazdym razem jak uderzy o 35%)

W sumie to tak, ale raczej się wyćwiczy do tego 30lv (mam nadzieję).

1994993994.png
Opublikowano

1 Raz grałem tą postacią i dzięki wam już wiem jakie błędy popełniłem, dziękuję wszystkim za te "skromne :DD" Wypowiedzi..

Like Alll

STATY BYŁY BY LEPSZE ALE ... MISS FORTUNE MI KSUŁA..

volverinta.png
Opublikowano

Grał pierwszy raz, wiem, że 2 wriggle to głupota, ale jeżeli to wszystko co chciałeś dodać to mogłeś sobie darować :P.

Złóż na początek wriggla (jednego), następnie berki, infinity, blood, panthom, blood, panthom.[...]

Jestem nowy i niezbyt znam się na itemkach ..[mam po polsku..]

Wirggla - latarnia wiem

berki wiem ...

a dalej już nic może ktoś podrzucić ??

volverinta.png
Opublikowano

Jestem nowy i niezbyt znam się na itemkach ..[mam po polsku..]

Wirggla - latarnia wiem

berki wiem ...

a dalej już nic może ktoś podrzucić ??

Latarnie wgl sobie odpuść.

Kupuj tak :

Sztylet Dorana>Buty Berserki>Ostrze nieskonczoności>Widmowy tancerz>Krwiopijec>Widmowy Tancerz>Krwiopijec (Bo sztylet sprzedajesz.)

Jakbyś miał dużo kasy i dobrych przeciwników którzy Cię focusują, a ty grasz praktycznie solo to możesz sprzedać buty i kupić Anioła Stróża lub następnego krwiopijca.

Opublikowano

Sory że truję dupę ale kolejną możesz mi napisać jeszce ktoś gdzie te itemki znajde tzn np widmowy będzie w atak obrona czy co i jak ;D

volverinta.png
Opublikowano

Te 2wriggle są nie potrzebne ;p Weź buty berserka, widmowy, krwiopijec, ostrze nieskończoności, widmowy i czarny tasak jak chcesz ;p

Glass Cannon >> Wyjdź !

@top

IMO taki build jest dobry:

Berserkery, Phantom ,Blood , IE,LW/Cleaver , GA.

Dużo bierzesz, nie padasz ^_^ na takim lvl taki build się sprawdzi na 100% , na wyższych tak samo.

@edit

PL:

Berserkery , Widmowy Tancerz ,Krwiopijec , OStrze nieskończoności , Ostatni Szept / Tasak , Anioł Stróż

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Trzymaj sie takiego buildu i będzie cacy. Tylko nie graj ciągle masterem bo potem ci się znudzi

Opublikowano

No taki build już lepszy, w późniejszej fazie gry dokup krwiopijce, jeszcze jednego widmowego i IE.

Opublikowano

No taki build już lepszy, w późniejszej fazie gry dokup krwiopijce, jeszcze jednego widmowego i IE.

Ma dokupić drugiego IE ? Bez sensu.. Daje tylko jedną bierną umiejętność. Widać, że się nie znasz.

Opublikowano

po 1

najpierw składaj berserkerki

potem jak chcesz:

-infinity x1/2

-krwiopijec

-widmowy tancerz

-Lodowy Młot ?? ( tego nie jestem pewien )

Opublikowano

Panowie korzystałem z waszych rad i look poprawkayis.png

jestem na ss xD build teraz jest ok ,ale krwiopijec przed tym ostrzem nieskończoności byłby lepszy :) tak to jest ok ,dobrze ,że nie grasz też na botach :D

polecam jako spelle :

Zmęczenie i Duch (?) albo Zmęczenie i Błysk

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...