Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedarz postaci

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam jak kupiłem postać za np 6300 IP to moge go sprzedać za 975RP? albo np jak kupiłem za 450 to moge sprzedac za 250RP?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

nie, nie da rady sprzedać postaci za rp

jak kupiłeś postać za 6300 ip to sprzedajesz ją za tyle

Możesz sprzedać postaci ktore masz w historii zakupu

pozdrawiam :)

logo_nostale_chars.jpg
Znawca
Opublikowano

ale z tego co wiem mozna sobie wybrac czy za RP czy za IP tak gdzies slyszalem ale chce sie jeszcze upewnic

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Przy sprzedaży postaci musisz podać jej cenę w IP bądź RP (zależy za co ją kupiłeś).

Jeżeli kupiłeś np. Lee Sina za RP i Olafa, Kennena za IP to piszesz tak:

Lee Sin- 975 RP

Kennen- 6300 IP

Olaf- 3150 IP

Pamiętaj, że jeżeli kupowałeś któregoś champa z przeceny to musisz podać cenę z tej przeceny.

Opublikowano

nie, nie da rady sprzedać postaci za rp

jak kupiłeś postać za 6300 ip to sprzedajesz ją za tyle

Możesz sprzedać postaci ktore były kupione w ciągu miesiąca nie możesz sprzedać postaci które np: kupiłeś 3 miesiące temu

pozdrawiam :)

nie ma określonego czasu na sprzedaż postaci można sprzedać każdą postać którą kupileś nie zależnie czy miesiąc czy pół roku już ją masz ;)

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

bigshowxd ...

ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz

spróbuj sprzedać postać której nie masz w historii zakupu ....

Sprzedałem ostatnio 2 postacie które kupiłem na początku swojej gry z lol'em był to vlad oraz keenen którego cena kiedyś była 6300 a nie 4800 jak jest dzisiaj :)

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Sprzedałem ostatnio 2 postacie które kupiłem na początku swojej gry z lol'em był to vlad oraz keenen którego cena kiedyś była 6300 a nie 4800 jak jest dzisiaj :)

Co za człowiek . Może miałeś szczęcie ale support odrzuca podania jeżeli upłynął miesiąc od kupna postaci.

@TOPIC

Kupiłeś postać za IP sprzedajesz za IP

Kupiłeś za RP sprzedajesz za RP

KONIEC KROPKA . Nie próbuj inaczej bo jeszcze ci bana jebną za próbę oszustwa

Opublikowano

@Up

Ja jakos sprzedalem Akali ktora kupilem z 3-4 miechy temu i tak samo Twitcha ..i normalnie mi oddali kase a nie ze szczescie 0,0

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

bigshowxd ...

ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz

spróbuj sprzedać postać której nie masz w historii zakupu ....

Nie,nie jest głupi. Jakoś ja sprzedałem xin zhao moją drugą postać która kupiłem ponad 4 miesiące temu i od dawnaaa nie mam jej w historii zakupów wiec nie pierdol że się nie da sprzedawać takich postaci jak nic o tym nie wiesz...

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie KURWA . Supportowi czasami nie chce się sprawdzać historii zakupu także dają wam odrazu to co chcecie. A czasami jak zobaczą że nie ma takiego czegoś macie ostro przejebane

Opublikowano

@Roop

Support się nad tobą zlitował bo można tylko sprzedać postacie mające mniej niż 30 dni.

@Ex?

Myślisz że to miałoby sens ? Kupujesz 3 postacie za 6300 ip. i wymieniasz na 975 rp sztuka -,-

sy89ps.jpg

Opublikowano

To by bylo za piekne :) Ale gdyby jednak ktos się podjął takiej proby i mu sie udało to niech da znać w tym temacie. Mi tez przydalo by sie troche rp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...