Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kim Grac

123XxX123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Veigarem nie grałem ;d

Alistar tylko w końieczności ale bardzo nudny

Jax najlepszy z tej 3 ale i tak go nie ogarniam. xD

Veigar rozpierdala na combo większość miderów.

Alistar jeden z lepszych jungler'ów ze względu na ganki.

Jax b. dobry solotoper.

Najwięcej gram Alistarem i Jaxem na jungli, ogólnie mocne picki.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

http://www.mpcforum....nie-championow/

//Ten pan nie pyta się kim grać.

I ktoś taki ma moda? Jak można zakładać temat i pytać o 3 najróżniejsze championy? Powiedz mi proszę jaki widzisz w tym sens.

Veigarem nie grałem ;d

Alistar tylko w końieczności ale bardzo nudny

Jax najlepszy z tej 3 ale i tak go nie ogarniam. xD

Z taką wiedzą powienieneś się nie wypowiadać.

Do rzeczy. Veigar to mocny ap caster, ogarnięty ciśnie każdego, słaby dostaje w early i później nie robi nic.

Dobrze rzucony stun robi bardzo dużo w TFie. Warto wspomnieć ze early veigara to farmienie, jako ze przez pasywkę może stackować permamentnie Ap. Później dobrze zbudowany ma nie tylko Apka ale i każdego innego papiera na combo.

Alistar, świetny supp, jego dwa stuny w tym wypchnięcie które bardzo sięprzydaję przeciwko takiemu kennenowi/morganie i przeżywalność sprawia ze dużo robi w Tfach, ciekawy jungler, ale bez owocnych ganków już od 2lvla jest mu coraz ciężej, tak więc trzeba ogarniać.

Jax, świetny solo toper i jungler, aoe stun choć na któtki zasięg, nie złe early, przekłada się na naprawdę mocne late.

Co lubię? Veigar to zupełnie nie mój Apek, Alim bardzo lubię pogrywać, od Jaxa wolę innych junglerów/solo toperów.

Opublikowano

Jax dostanie tera nerfa więc lipa a była fajna postać chodzi bez fida później nic nie robił tylko stun, veigara jak ogarniesz klatkę to ciśniesz wiekszość na midzie

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

nie czaje po co ten temat... 3 zupelnie inne klasy postaci w dodatku których nie lubię.

Też tak sądzę. Temat bez sensu, podałeś trzy przypadkowe postacie bez żadnego uzasadnienia. :huh:

Wracając jednak do tematu, każda z tych postaci jest zajebista nie ma co. Nie można uzależniać się od jednej klasy postaci (np. AP) bo nie na tym ta gra polega, trzeba być wszechstronnym i umieć dostosować się do każdej sytuacji. Alistar to świetny Support, jeden z najlepszych, a na jungle'i też sobie nieźle radzi. Veigar to idealny mider, doskonały w late game, potrafiący odwrócić losy gry. Jax ze swoim DMG jest cholernie ciężki do ubicia i wkurzający od pierwszych minut gry.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Postac zalezy na jaka linie idziesz i co chcesz robic alistar to saport ale tez dobrz jungler veigar mid ale na innych liniach tez dobry ma bardzo silne combo jax najlepszy na solo top ale jak bym mial wybierac to bym wybrał JaX :D

najlepszy solo top - irelia/ lee sin

@ top @

mam trzech ,ale polecam z tych wszystkich veigara.

W 6lvl dopiero ma kopa vs. AP Carry.W late ciśnie na 3 skille + grasp jeżeli masz.Polecam go.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ano, Alistar dla mnie to tylko support, nikt nie lubi supportować. Veigar to ciekawy Caster, ale definitywnie słaby w early game'ie. Jax, epicka postać :D uniki, obszarowy stun, gapcloser i ogólnie kolosalne obrażenia.

Jax jest najciekawszy, chociaż Veigar też niczego sobie. Są lepsze supporty/tanki od alistara.

@up

"jax najlepszy na solo top" oznacza, że najlepszy Jax to Jax na solo topie, a nie że Jax jest najlepszy na solo topie :P

Opublikowano

najlepszy solo top - irelia/ lee sin

@ top @

mam trzech ,ale polecam z tych wszystkich veigara.

W 6lvl dopiero ma kopa vs. AP Carry.W late ciśnie na 3 skille + grasp jeżeli masz.Polecam go.

Irelia i Sin najlepszy solo top? Ładny bullshit. Irelia dostaje w early od wielu, nie mówię ze jest aktualnie słaba, bo jest na prawdę mocna ale jest nie jeden champ który ją tam gniecie. Sin to taki sytuacyjny pick na topie ze w głowie sie nie mieści, countruje i jedzie go tam doszczetnie bardzo wiele championów. Sin jungle>top.

Co do wypowiedzi wyżej, jax również nie jest najlepszy na topie są na niego country a jungle i ganki ma na prawdę bardzo dobre, nie jest powiedziane ze to tylko solo top.

<p>

lol ,nawet swojego zdania nie można udostępnić ,bo od razu lecą teksty typu "bullshit" -.-

@top

bierz veigara jest op, bardzo dobrze się nim gra i chyba najlepiej z tych trzech

Wyglądało jakbyś wiedział co mówisz a to jest nie prawdą, pisałem już dlaczego odnoście tych dwóch championów. Należy podkreślać własne zdanie.

Opublikowano

<p>

Irelia i Sin najlepszy solo top? Ładny bullshit. Irelia dostaje w early od wielu, nie mówię ze jest aktualnie słaba, bo jest na prawdę mocna ale jest nie jeden champ który ją tam gniecie. Sin to taki sytuacyjny pick na topie ze w głowie sie nie mieści, countruje i jedzie go tam doszczetnie bardzo wiele championów. Sin jungle>top.

Co do wypowiedzi wyżej, jax również nie jest najlepszy na topie są na niego country a jungle i ganki ma na prawdę bardzo dobre, nie jest powiedziane ze to tylko solo top.

lol ,nawet swojego zdania nie można udostępnić ,bo od razu lecą teksty typu "bullshit" -.-

@top

bierz veigara jest op, bardzo dobrze się nim gra i chyba najlepiej z tych trzech

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jax jest zajebisty

Veigar tez fajny

Alistar nie koniecznie

Wszystko zalezy od gustu

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...