Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozwiązanie-Działające] Could not create the java virtual machine

MaRniNN33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem bardzo dużo tematów i ludzie mają z tym problemy więc postanowiłem napisać ten temat!

KROK 1 - otwieramy PPM nasz skrót do Minecraft.exe TO MUSI BYĆ SKRóT wybieramy właściwości .

KROK 2 - Wklejamy jak na obrazku poniżej -J-Xms640m u mnie to wygląda tak C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe -J-Xms640m pomiędzy Minecraft.exe a

-J-Xms640m musi być spacja !

sccz.png

KROK 3 - Teraz klikamy zastosuj , zamykamy i cieszymy się na nowo naszym MineCraftem

Jeśli pomogłem daj +

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Znam rozwiązanie tego problemu bez żadnych plików bat ani nic z tych rzeczy.

Poprostu pobierasz program do czyszczenia rejestru taki jak "ErrorKiller",koniecznie ten bo innym nie działa.

Robisz kilka razy scan i za każdym razem masz jakieś problemy usuwasz je,robisz tak z minimum 5 razy później odinstalowujesz Jave i pobierasz najnowszą wersje czyli Java 7 znajdziesz ją na www.java.com.

Po zainstalowaniu Javy uruchamiasz ponownie komputer.

Po uruchomieniu komputera robisz jeszcze raz scan i usuwasz błędy jeśli nie błędów to poprostu wychodzisz z programu i włączasz Minecraft.

Mam nadzieję że pomogłem.

Pozdrawiam ManiaQu smile.png

Opublikowano

działa?

mam ten sma problem, a narazie nie porobowałem

Udzielam pomocy na PW

Pozdro dla zioma _Lupo_101 :>

DAJ LAAAJKA

Opublikowano

Widziałem bardzo dużo tematów i ludzie mają z tym problemy więc postanowiłem napisać ten temat!

KROK 1 - otwieramy PPM nasz skrót do Minecraft.exe TO MUSI BYĆ SKRóT wybieramy właściwości .

KROK 2 - Wklejamy jak na obrazku poniżej -J-Xms640m u mnie to wygląda tak C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe -J-Xms640m pomiędzy Minecraft.exe a

-J-Xms640m musi być spacja !

sccz.png

KROK 3 - Teraz klikamy zastosuj , zamykamy i cieszymy się na nowo naszym MineCraftem

Jeśli pomogłem daj +

Ładnie tak kraść poradnik jak coś udostępniasz nie swojego to napisz kto to dodał Prawowity właściciel i twórca poradnika Szop21 "Poprzez konto kolegi"

Metin2 osiągnięcia:

10lvl [x]

20lvl [x]

30lvl [x]

40lvl [x]

45lvl [x]

50lvl [x]

55lvl [*]

60lvl [*]

65lvl [*]

70lvl [*]

75lvl [*]

80lvl [*]

"Jeden by władzę mieć drugi by ją porządać"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...