Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje Przygody z Mass Effect 3 jak się zaczeło ?

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

W tym temacie możecie przedstawić wszystkim użytkownikom mpcforum swoje Przygody/Relacje z grą Mass Effect 3 co o niej sądzicie np: jak się o niej dowiedzieliście, ile już gracie od jakiej części itp ogólnie wasze przygody.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Ja poznałem Mass Effect 2 od Let'S play'ów.Oglądałem z 40 części,aż sam kupiłem ME2.Do tej pory w nią gram bo jeszcze nie ukończyłem.ME3 poznałem również przez Let's Playe.Potem również sam postanowiłem kupić ,ale przez to,że nie przeszedłem ME2 obecnie gram tylko w mutli.Tej gry nie zapomne do końca życia.

Opublikowano

W CD-actionie pojawiła się pierwsza część ME na płytce... zainstalowalem i od tego czasu jest to jedno z moich ulubionych uniwersów :0

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Było w CD-Action, średnio mi się spodobało ale kupiłem drugą część, przeszedłem pare razy i poszło ;d

Opublikowano

Na początku przeszedłem drugą część 14 razy : P

Spodobała mi się ta gra więc dokupiłem jedynkę , którą ukończyłem 2 razy .

No i oczywiście jako fan Mass Effecta , się kupiło trójeczkę.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Może nie odrazu od trójki, ale wszystko u mnie zaczęło się od ME1 w wakacje 2009 roku.

Kupiłem z Platynowej Kolekcji ME1 i po prostu, jak już zacząłem grać tak nie mogę przestać. Rok później w ten sam okres kupiłem ME2, bo dość szybko trafił do EA Classics, no nie więcej czerwiec to był, a premiera była w styczniu, i przy tej samej okazji kupiłem też DAO.

Moja przygoda więc trwa od 2009 roku, i nie chcę by się kończyła, nie teraz. :D

Opublikowano

Ahhh wspomnienia. Może opowiem caaaaalutką historię jak poznałem Mass Effect. Zaczęło się tak ,że chciałem sobie kupić jakąś zajebistą grę na allegro. Było to w 2006 roku więc nie ogarniałem za bardzo która gra jest jaka więc wybrałem pierwszą lepszą za 50/100 zł nie pamiętam. Był to Gothic 3. Jednak Gothic 3 mój komputer spokojnie uciągnął na średnich detalach. Kupiłem wtedy edycję kolekcjonerską tzn. poradnik jakieś tam tapety itp. ( chyba każda edycja była kolekcjonerską ;d ) ale nie widziałem o co tam kaman wogóle. Wtedy w szkole mój kolega miał Gothic 2. Pożyczyłem od niego i przeszedłem tą grę i powooli zacząłem ją ogarniać. Po tym przeszedłem też Gothic 1 i na końcu Gothic 3. Tak mi się to spodobało ,że sprawdziłem na you tube czy są jakieś filmy np. ukryte zbroje z gothic 3 itp. Moim oczom ukazała się machinima. Swego czasu była o wiele popularniejsza niż zagrajmy w. Uwielbiałem oglądać takie odcinki. Obejrzałem chyba ponad połowę wszystkich z you tuba. Potem gdy machinima powoli wygasała chciałem obejrzeć jak ktoś to przechodzi (zwłaszcza ,że widziałem machinimowe przechodzenie gry czyli z fabułą ale przechodzenie normalne) i natrafiłem na pierwszego ZAGRAJMERA. Był nim RobinSkateboard. Kręcił on zagrajmy w gothic 1. Miał wtedy z 20 odcinków ,a teraz ma z 200. Przez niego poznałem Bunga,Meeshpiera i wielu innych zagrajmerów. Jestem mu za to bardzo wdzięczny. Przez Mesphiera poznałem także minecraft. Ale poznałem także Niezapominajkę która kręciła filmy z Mass Effect. Gdy je obejrzałem od razu kupiłem tą grę ,ponieważ to dla mnie świetne połączenie. Uwielbiam kosmos i RPG ,a to było w jednym. Gdy kupiłem przeszedłem Mass Effect 1,2 i teraz 3. Ahhh ale długa historia :P To tyle.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Opowiem teraz moją historię. Pierwszy raz usłyszałem o grze Mass Effect od kolegi grał on w demo ME2 . Ale oglądając krótki filmik na youtube z rozgrywki gra mi nie przypadła do gustu. Dopiero w tym roku 2012 po odwiedzeniu strony ea.pl dowiedziałem się o Mass Effect 3. Powiedziałem o tym koledze i od razu zaczęliśmy grać w demo. Gra na sam początek mi się spodobała później polecieliśmy do sklepu na premierę gry. Gra mi się strasznie spodobała. System walki jak i fabuła są świetne. Później moje zainteresowanie tą grą umarło na miesiąc lub mniej. Podczas tego czasu nie grałem w żadną z części Mass Effect'a ale czytałem wiele informacji na temat gry postaci itd. Następnie postanowiłem kupić poprzednie części ME. Nie stety po kupieniu tych gier nie miałem wiele czasu na grę ze względu na naukę. Dopiero kilka tygodni przed wakacjami postanowiłem zagrać w ME 1 aż do ME 3 ze wczytywaniem save'ów. Gra mi się spodobała jeszcze bardziej i postanowiłem zacząć czytać książki i komiksy z uniwersum Mass Effect. Szczerze mówiąc żałuję , że najpierw grałem w ME 3 a później w ME 1 i ME 2. Dlaczego ? Trochę jest to bez sęsu grać w poprzednie części skoro zna się zakończenie ostatniej części (ME3). Dokładnie co się stanie z naszym bohaterem SPOILER!!! (Ginie)

A teraz czytam książki ze świata ME.

No to więc tak zaczęła się przygoda z Mass Effect'em.

Opublikowano

Moja przygoda zaczęła się dokładnie 5 października 2005 roku , wtedy przeczytałem na stronie gry-online.pl, że BioWare zapowiada Mass Effect na xboxa, postanowiłem zdobyć tą grę za wszelką cenę i tak się stało.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...