Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sorry,Your system does not support 3D grahics please check your hardware and system configuration then try again.

FunChicken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem przy włązaniu metina wskakuje mi takowy błąd "Sorry,Your system does not support 3D grahics please check your hardware and system configuration then try again."

Mam najnowszego dirctxa 11 karte graficzną Raeon HD 7670M i nie ma sterowników na stronie AMD . By zaktualizować je takie rozwiązanie podano na oficjalnym forum metina , znacie jakieś inne sposoby na naprawienie tego błędu ??

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Twój system nie obsługuje grafiki 3D musisz zainstalować sterowniki albo kupić nową kartę graficzną.

Sorry,Your system does not support 3D grahics

please check your hardware and system configuration then try again.

Oznacza to, że Twoja karta graficzna odmawia posłuszeństwa.

W tym celu należy:

1. Zrestartować komputer. Nasza karta graficzna może po prostu nie wyrabiać.

2. Sprawdzić czy nasza karta graficzna spełnia minimalne wymagania gry

3. Sprawdzić czy masz wyłączone przyspieszenie sprzętowe karty graficznej

4. Pobrać najnowsze sterowniki do Twojej karty graficznej i zainstalować

Sterowniki ATI Radeon - download

Sterowniki Nvidia GeForce - download

5. Pobrać najnowszą wersję DirectX (oczywiście przystosowaną do naszej karty graficznej)

6. Sprawdzić czy nasza karta graficzna nie jest fizycznie uszkodzona

Jeżeli powyższe rozwiązania nie pomogą to oznacza, że musimy zaopatrzyć się w nową kartę graf. gdyż ta jest zepsuta.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Tak czytałem właśnie to co tu wrzuciłeś , jc mam laptopa którego 2 dni temu kupiłem więc raczej nie jest karta graficzna zepsuta , a sterowników do mojej karty graficznej n stronie od AMD brak . Dlatego szukam jakiejś alternatywy .

Opublikowano

Skaczus special for U , jak widać na ss mam win 7 64 bit :

http://tinypic.pl/e9lhkxaalum5

Ma ktoś inne pomysły ??

Opublikowano

pobierz sterowniki najnowsze do karty..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

pobierz sterowniki najnowsze do karty..

Znajdź mi sterowniki na stronie AMD do karty Radeon HD 7670M , bo jak ja szukałem to nie było ściągnąłem nawet ten program który sam wyszukuje jaką mam kartę i także nie wyszukał jej , jeżeli było by to takie proste bym wam głowy nie zawracał . Zrobiłem już nawet formata i dalej to samo , nie mam pojęcia jak to naprawić , a problem nie występuje tylko w Metinie bo instalowałem fife 12 , FM 12 i także wywalało z błędem do karty .

http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Może to coś pomoże.

Nie pomorze ponieważ karta to ATI Radeon a nie NVIDIA ,

http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx

tutaj jak już lecz nie ma aktualnych sterowników do tej karty albo jestem ślepy , ale raczej nie :D

Opublikowano

Hm... jeżeli nie ma na stronie głównej (co dziwne) to włóż płytkę karty graficznej, bo tam one powinny być.

Innym sposobem jest wejście na "Mój Komputer" > Właściwości > Menadżer Urządzeń > Karta Graficzna > Sterowniki i aktualizacja.

Jeżeli to nie pomoże to nie ma innego wyjaśnienia jak trefna karta.

Opublikowano

Hm... jeżeli nie ma na stronie głównej (co dziwne) to włóż płytkę karty graficznej, bo tam one powinny być.

Innym sposobem jest wejście na "Mój Komputer" > Właściwości > Menadżer Urządzeń > Karta Graficzna > Sterowniki i aktualizacja.

Jeżeli to nie pomoże to nie ma innego wyjaśnienia jak trefna karta.

Nie mam płyty ze sterownikami ponieważ wszystkie sterowniki są zainstalowane na dysku laptopie i przy formacie wszystko sie instaluje . Spróbuję zaktualizować tak jak ty napisałeś i zobaczę co z tego wyjdzie .

Opublikowano

A jednak pomógł drugi kompletny format sterowniki wtedy musialy sie odpowiednio dograc , jednak dziękuje wam za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...