Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wejsc do LoT - moje odkrycie publikuje wszystkim..

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawidłowo mistrzu :) !! :) !! KONIEC Z LOT'EM !!

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Opublikowano

tak ale z tym tradowaniem pod cw troche roboty jest... i niechce mi sie opisywac 2giego sposobu .. dajesz trade idziesz do cw bla bla..

2006-2010

Opublikowano

pojeby jesteście i nic więcej Ber jebnij sie w czoło zanim coś takiego napiszesz ... ta gra zejdzie jeszcze gorzej na psy niż jest ... Po prostu szkoda takich ułomków jak wy a tylko dlatego ze zjebaliście grę wszystkim uczciwym graczom ... ŻAL .....

a praca modów to w ogóle tu jest świetna żaden z tych pr0 nie usunie tego postu itp ... (3h i nic )

Opublikowano
zjebaliście grę wszystkim uczciwym graczom ... ŻAL .....

cale szczescie ze glupota nie unosi sie w powietrzu, bo w przeciwnym wypadku zapierdalalbys jak messersmit

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano
hi, tutaj Ber z forum globala aka Overhunt z gry =p wzraz moim kolega odkrylismy LoT dosc dawnooooo juz zdazylismy zarobic ,jakis czas potem lodiemu powiedzialem (najwiekszy blad jaki zrobilem w swojej karierze) wkurzalem go az sie zdenerwowal i zaczol weszyc i wkoncu wbil =p denerwuja mnie osoby probojace sprzedawac LoT bug i osoby ktore wymyslaja historie ze oni wbili do LoT pierwsi , cos dziwnego ze przed moim wbiciem do LoT nigdy niebylo topicow ze lataja invisible hacki , a napewno by zauwarzyli niema doskonalego hackera, po tym jak odkrylem mialem wpadke jak myslalem jak zrobic invi w lot i sa topice o gatou i innych takich... wiec do rzeczy:

- wymagany CM pana Lodi'ego lub inny soft co ma mozliwosc teleportu

- Server 4 albo 5

- Wbijamy do Valey

- Gadamy z Potion Girl

- Niezamykamy Sklepu , musi byc caly czas otworzony sklep z Potion Girl

- Wapujemy sie na wejscie do CW (chyba to byly cordy 161,41)

- Jestesmy w LoT :)

> Uwaga , ten bug niedziala swiezo po Meintance , Trzeba poczekac kilka h od meintance bo inaczej bedzie wywalac do Lorenci , i pamietac ze nie zawsze za kazdym razem wychodzi , Peace Love Extasy Cya Gl!

Wiec Tak.. W LoT juz bylem za pomocą trade w s1.. Nawet gdzies na youtube byl filmik ^^ Lodi moze potwierdzic to :P

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

@hackor

Jak Ci się nie podoba, to po co jestes na tym forum?:| Jak napisałeś, że takie coś niszczy grę "prawdziwym" graczom, to po co zaglądasz tuta? Hacki też niszczą grę innym, więc....

Z tego co wiem, to tam często bany można zgarnąć :P

Ogólnie też nie lubię jak ktoś sprzedaje tego buga, czy w ogóle jak sorzedaje bota/hacka nie swojej roboty.

@down

W drugim temacie miałeś podaną stronę na której pisze co i jak, o to i ona:

http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=2...highlight=Loren

Fuck now, surfer later

Opublikowano
Wiec Tak.. W LoT juz bylem za pomocą trade w s1.. Nawet gdzies na youtube byl filmik ^^ Lodi moze potwierdzic to :)

potwierdzam :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

nic z tego dex :) pokaz mi ten filmik i date jego wstawienia .. lodi moze potwierdzic? ah przeciez on zawsze mowi prawde a w s1 cosik mi mowil ze niewie jak wbic do lotu mowil ze podobno jest mozliwe ale niewie bo niewbil ani niezna nikogo takiego, a ty niby jego znajomy wiec co mi potwierdzi? powiesz mi ze lodi zmysla? tyle sie nagadal na gg ze on zawsze mowi ze jesli cos jest to powie ze to jest ale niepowie jak , wiec dex sry ale niewierze ci :) i lodi nic niepotwierdzi, i w s1 jedynie o kim byla mowa to o dkpako co wbil fuxem do lotu i niewiedzial jak a niewierze w to ze lodi by mnie klamal ze niewie bo zawsze mowil ze jak o czyms wie to mowi ze to jest lub niema ale nigdy niemowi jak to zrobic , a niewierze ze nigdy cie nikt z ichor nienakryl bo wiele osob z ichor byli hackami i znam niektorych i bawili sie roznymi zeczami w locie jak mi wiadomo :) no chyba ze jestes midgard ale tez cos slabo mi sie chce wierzyc ze nigdy Cie phalanxy niezauwarzyly bo musialbys siedziec caly czas na tych wiekszych mobach a tam sensu niema siedziec, oczywiscie wiem ze bedziesz sie trzymal swojej wersji , i niemam zamiaru sie z Toba klucic ani nic w tym sensie, mozesz uwazac jak chcesz ale niektore osoby znaja prawde tak czy siak :) borysek pewnie byl juz w locie kiedy atlans na globalu niebylo ^^ - zart nieuznawaj tego za prowokacje :)

pozdrawiam. Overhunt

EDIT: i Lodi wbil sam do lotu kiedy go "pochszczulem" nim ;)

2006-2010

Opublikowano

Kokosz i wszyscy all GM tego forum dają ciała i nic więcej ... (Dostane bana to trudno ) ^^ (po prostu jesteście do bani i nic więcej )

Opublikowano
Kokosz i wszyscy all GM tego forum dają ciała i nic więcej ... (Dostane bana to trudno ) ^^ (po prostu jesteście do bani i nic więcej )

Idź się poskarż mamie.

Opublikowano
Idź się poskarż mamie.

nie muszę sie skarżyć ^^ hehe ty jak coś dopierdolisz to aż żal ... (Wielki mod za grosika )

Opublikowano

Wielki pro hacksior się znalazł. Jak Ci się forum nie podoba - wyjdź. Proste. Żyjemy w wolnym kraju i raczej nikt Ci nie zmusza do wchodzenia tutaj. Jeszcze jeden raz zobaczę pojazd w kierunku innej osoby, a wylecisz z bananem "na twarzy". ;)

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Groźby? Umiesz czytać? Idź do sądu i mnie o to oskarż. 80% ostrzeżenia, jeszcze jeden post na poziomie takim jaki były poprzednie i ban.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

hackor 1 sprawa skoro taki uczciwy jestes to po jaka cholere siedzisz na forum o hackach ?! przeciez to oszustwo?! WYPAD ! I nie dogaduj innym!!

To ze kolega dał opis jak wejsc do LOT to tylko z własnej woli - chce sie chlopk podzielic z innymi wiedzą i chwała mu za to!!!!

pozdro

Opublikowano
Uwaga , ten bug niedziala swiezo po Meintance , Trzeba poczekac kilka h od meintance bo inaczej bedzie wywalac do Lorenci , i pamietac ze nie zawsze za kazdym razem wychodzi , Peace Love Extasy Cya Gl!

Trzeba było czytać do końca, autor napisał, że nie działa wtedy gdy...

;)

Fuck now, surfer later

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...