Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineFantasy[24/7][30SLOTÓW][DEDYK]Surv + Frakcje !

lukzel22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngMineFantasyDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: f2.owncraft.pl:25006

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 30

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

Za Duzo Pisania ;d

1337425578-U363900.png

HeadAdmin:K0S3

Admin:Szukamy

Admin:Miszczu

Mod:Szukamy

Serdecznie Zapraszam

K0S3

UWAGA!!

Poszukuje osób ładnie budujących , które pomogą mi ogarnąć serwer .Dwoje adminów rozwaliło mi cały spawn , poszukuje ludzi które pomogą mi zreaktywować serwer

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer dla osób które na starcie dostana diaxy albo wyżebraja nie ma opcji zadnej na zarobek lub utrzymanie sie przez dłużej niż 10 minut przynajmniej tyle udało mi się utrzymać zanim zabili mnie na jednego strzala

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Na serwerze spawn to jakieś pustkowie ze strefa non-pvp na jakieś 5 kratek. Ten serwer nazwałbym HARDCORE a nie surwiwal ponieważ po pierwszej śmierci respisz się w lawie i giniesz cały czas. Chyba że admin miał wizję piekła xD wtedy to co innego. Ale ogólnie serwera nie polecam.

Opublikowano

Server w pierwszej chwili zapowiadał sie bardzo ciekawie ,wchodze do gry od razu otrzymuje pomoc od innych graczy, jednak kiedy pojawila sie adminsitracja wszystko diametralnie sie zmienilo. Na samym poczatku zaczynaja rozdawac gamemody osoba ktore kupily vipa i jak to oczywiscie bywa osoby te wykorzystaly okazje i zaczely niszczyc niektore budowle gildii do ktorych wczensiej nie mialy dostepu. Sam doswiadczylem profesionalizmu adminow gdy jeden z nich zaczal mnie atakowac bo jestem uwaga ZA BLISKO SPAWNU, bylem w szoku szczegolnie ze po 1 minucie dostalem od nich bana . Oczywiscie server pozostawiam ocenie innych . Ale moim zdaniem Administracja nie zasluguje aby miec takich graczy jacy tam sa .I czekam na wypowiedz jednego z administratorow na temat reason bana ktorego dostalem ( przed 3 minutami)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...