Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szadzio95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż mam fajny pomysł na stworzenie dobrego servera do metina. Zaczne od tego, że wiele graczy cierpi z powodu prawdziwego klimatu metina.

Co mam na myśli ?. Otóź stworzyć klimat metina z 2007, początki 2008 r. Klimacik ma być taki, że większość graczy ma problem na 45lv ogarnąć całego spota BO tak jak to kiedyś było co się np: expiło w pt na BO itd :).

Do rzeczy:

-oczywiście max 99 lv

-od itemku +6 i w góre zrobić hardkorowe ulepszacze (do +4 sama kaska, +5 jakiś średni ulepszacz) np: kilka pereł różnego gatunku, ogon węża + (oczywiście też kilka), spora ilość yang na ulepszenie (zależy co kto wymyśli) oczywiście to muszą być kosztowne ulepszacze. :)

-skile do G, a kamyczki duchowe usunąć z gry

-usunąć atlantyde to samo tyczy się katakum, DT niech zostanie normalnie do ripka, niebieska smierć tylko na eventach i też bez zadnych nowych map

-oczywiście kd normalnie do +4

-bronie na 30 lv mają być bardzo cenne tylko nieliczni na 30/35 lv będą ją mieć, też brakuje klimatu broni 32,36,40,45,50,55,60 i żeby ciężko było je wydropić (np: zmniejszyć lota broni na 30 lv, albo jakieś hardkorowe ulepszacze od +1)

-trutka, żal mają być najlepszymi broniami bez syrków itd oczywiście też one mają być bardzo cieżkie do wydropienia i naprawde cenne ulepszacze, żeby wykuć na dobry +, albo najlepszą bronie to na 65 mi to by było obojętne :)

- to samo ze zbrojkami max stalka z ulepszaniem jak wyżej

-zmniejszyć ISA na minimum ile się da

-bez żadnych dzików, lwów itd najlepszy to ma być militar

- hełmy do 41 mają być najlepsze

-zabezpieczenia przed hakami nie tak jak na stary metku :)

-na bojka zabić 50 łuczników i na militara 100

-bez nowych questów mają być polowania na poszczególny lv jak na PL i stare questy z PLA, biolog do max do matowych, konarków, certów :)

-bez żadnych wspomagaczy w sklepie typu mikstury szybkosci bicia, ruchu, dloni krytyka ros itd...

- za ksucie banować

-metki do 90 lv

- spora ilość CH

Podsumowując server ma być dla prawdziwych graczy co chcą wczuć się w prawdziwy klimacik :). Napewno nie jeden gracz tęskni za takim metinem ja równierz. On ma być wyjątkowy nie, że ma polegać na zmienie bonów w eq czy kolejnej zmianie expowiska po jednym dniu, ale na wkuciu np: fmsa na +6, zrobieniu bojowca, militara, wbiciu 45/50 lv i wcale nie w krótkim czasie, dokładnie tak jak na starym metinie czyli z 2 miechy + , a nie tydzień :).

Rozważcie to bo uważam, że warto taki server zrobić .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja nie raz marzyłem o takim serwerze.

Ale dla mnie najlepszym rozwiązaniem to privy sprzed 2-3 lat, czyli:

- max 99lvl

- medium

- max stal, syrki ( w większosci truty itp to rarytasy )

- is u handlarki

Tak było kiedyś na privach, ponieważ nie było żadnych lepszych pomysłów.

Teraz jest urozmaicenie i na prawdę, zajebane tymi epikami.

Jak chcesz robić priva na którym ciężko ogarnąć spot BO na 45 lvl, to weź może postaraj się lepiej o reset PL-a a nie kurde z takim privem wyjeżdasz. <_<

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...