Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Failed account validation

ryba77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam taki dziwny błąd jak włączam wr http://imageshack.us/f/4/83784080.png/ wszystko cacy zrobiłem nowe acc na nexonie, pobrałem instalke i gdy klikam game start to mi taki błąd wyskakuje co mam zrobić ?

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Loguj się przez stronę nexona ;D I jak Ci coś będzie wyskakiwać to naciskaj "OK" i jeszcze raz "Game Start" aż cię zaloguję, czasem tak i ja mam ;P

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

już sobie poradziłem ale dzięki

a i jeszcze 1 sprawe mam

jakie wy macie opcje w wr chodzi mi o grafa itd. bo potym jak jest WR NEXON to mi myszka jakoś gorzej chodzi ( ciężko celownik chodzi i nie wiem jak ustawić)

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

@UP

Myszke Ustaw Sobie Tak.

Polecam

Dobrze się gra.

bfb7f83be352ecdcgen.jpg

To Pierwsze:

Mouse Smoothing- Wygładzenie. (Dasz w prawo i jak przesuniesz myszke i zatrzymasz ją to celownik ci jeszcze będzie chodził po ekranie xD.) Takie opóźnienie jakby.

Mouse Sensitivity - Czułość

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

już sobie poradziłem ale dzięki

a i jeszcze 1 sprawe mam

jakie wy macie opcje w wr chodzi mi o grafa itd. bo potym jak jest WR NEXON to mi myszka jakoś gorzej chodzi ( ciężko celownik chodzi i nie wiem jak ustawić)

Tematy między innymi zakłada się po to aby znaleźć rozwiązanie. Po prostu napisz co zrobiłeś aby rozwiązać problem. Następny user wejdzie i nie będzie znał rozwiązania. Po drugie dla przeszukującego forum temat ma przybliżyć problem aby lepiej się szukało. Np. "Failed account validation" a temat "wr problem" wsadź sobie w dupe. Czy tu kurwa są jacyś moderatorzy którzy nad tym panują czy tylko mi potrafią dawać ostrzeżenia?? Ja rozumiem, że forum jest dla młodych graczy ale panujcie nad błędami i treścią!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...