Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne i nie typowe ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Mam dziwne i nietypowe pytanie ponieważ jako jedyny w klasie rośnie mi bardzo szybko i bujnie broda i wąsy , kumple mówią że zazdroszczą mi i że chcieli by mieć taki zarost jak ja .

Dziwi mnie to ponieważ nie widzę plusów w tak szybki i bujnym zaroście ( co 3 dni muszę się golić ) więc jak jest z tym zarostem wreszcie ? -_-

nieregulaminowa sygna

Specjalista
Opublikowano

Wszystko zależy od hormonów, ja osobiście znam faceta, który w ogóle się nie goli.

Ile masz lat?

1365526782-U231645.png

Weteran
Opublikowano

Urodziny: Lipiec 14, 1993

Intristing, very.

Mając 18 nie wiem, czemu się dziwisz.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Też tak mam . Musisz przywyknąć .Golić musialem się juz w gim chyba 2 klasa wąsy a jakoś pod koniec 3 juz wszedzie co 2 tygodnie , Aktualnie gole się co tydzień częściej mi się nie chce . Co do znajomych paru kumpli podobnie musi ale im zaczeła sie przygoda z goleniem w szkole średniej. Po prostu szybciej dorosłes niż twoi kumple spytaj się ojca czy też tak miał i bedziesz miał odpowiedz czy dostałeś to w genachxD

Opublikowano

To jest wszystko zależne od twoich hormonów . Bujny zarost może się pojawić już w wieku 14 lat ale jest to normalne nie masz się czego dziwić po prostu szybciej dorastasz od innych Też będziesz miał szybciej włosy na klacie niektórzy nawet nie mają po 30 a niektórzy się tam gubią więc to jest wszystko zależne od ukształtowania twoich hormonów . Da się rozpoznać jak mężczyzna będzie wyglądał jeżeli chodzi o dojrzewanie ale to bardziej zaawansowane

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...