Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] hl2.exe przestal dzialac

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, napisze krotko - po 5 minutach gry, na niektorych serwerach wywala mnie do pulpitu z errorem "program hl2.exe przestal dzialac"

prosze o pomoc... :D

shoob.png

Opublikowano

Reinstala robiłeś?

Powiem szczerze, że mam tak samo, a jedyną różnicą jest to, że gdy WYJDĘ już z gry to dopiero wtedy mi ten błąd wyskakuje.

Opublikowano

Prawdopodobnie wszyscy (a przynajmniej większość) tak mają. Może nie po 5 minutach, ale 30-40. Chociaż z niektórych serwów wywala mnie kilka minut po wejściu. Możesz reinstala spróbować, albo wywal folder ../Steam/steamapps/*nazwa_konta*/team fortress 2. Lecz wątpię, że to pomoże. Po prostu silnik gry jest tak "stabilny", że...

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Możliwe że zależy od Windowsa .

Odkąd gram ( około przegrane 90 H ) na win xp sp2 he ani razu mi ten błąd nie wyskoczył .

Opublikowano

Zmień język steam na angielki. Jak nie pomoże to poczekaj chwilę ;)

@Down

Z tym poczekaniem chwilę to tak sobie napisałem. A ze zmianą języka może pomoże ;) Może..

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ale co ma mu dać zmienienie języku Steama na ang, a co dopiero poczekanie chwilę? : )

Żeby wgrać spray do TF'a trzeba zmienić język na angielski bo inaczaj nie działa więc może i teraz zadziała zmiana języku ? Wiem, że to są dwie zupełnie inne sprawy no ale cóż, trzeba próbować wszystkiego ; )
1308908520-U361982.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ehh mam ten sam problem tylko ten hl2.exe co z tym zrobic prosze o kontakt moj nr gg32237344

tu nic nie rozumiem ...prosze o kontakt krok po kroku

mam windowsa 7...

:) prosze

prosze

prosze...

prosze...

prosze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...