Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wybranie Auta

lvlate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wykorzystania 6000 Boostow .

Prosze o rozpatrzenie śposrod tych aut :

Lamborghini - Murcielago LP650

Lotus - Evora Policyjna

Mercedes Benz - Policyjna / Gleam

Lexus - Bestia 12

Chevrolet - Corvetta Z06

BMW - M3 GTS

Opublikowano

Na starcie już odrzucam Lexusa, Mercedesa oraz Chevroleta, bo to dość słabe wozy.

Wybieraj między Lambo, Lotusem, a BMW.

Ja osobiście polecam Lotusa Evorę, według mnie najlepszy wóz w grze, ma bajeczne prowadzenie.

Opublikowano

Mercedes Benz - Policyjna / Gleam

Lexus - Bestia 12

Chevrolet - Corvetta Z06

Lamborghini - Murcielago LP650

Lotus - Evora Policyjna

BMW - M3 GTS

wybieraj między tymi, mi od czasu ostatniej aktualizacji, na ultra czesciach bmw lepiej cisnie od tego calego lambo bierz BMW M3 GTS dobrze wbija w zakręt dobre przyspieszenie, chyba ze zbierac diamentów ci się nie chce to lambo

Opublikowano

Dlaczego skreślacie Mercedesa Benz? B.Dobre autko - 350 km/h, dobre prowadzenie b dobra v max, dobre sterowanie.. Mam sam to autko - tylko trzeba sie przezwyczaić. W każdym bądź razie z tych wybrałbym Lamborghini - Murcielago LP650 - Najlepszy wóz w grze. Popularność jego rośnie - pod każdym względem jest dobry. Moim zdaniem lambo.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Zdecydowanie murcielego styl "łowca". Naj autko w grze, do tego widzisz klejnoty zaznaczone na mapce, w wyścigach króluje :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Sory za off top ale wyrzucilem kase w bloto kupiles samochod ktory jest dostepny za igc, tylko ze masz ten dodatek wyszukiwanie diamentow :) i za to wlasnie zaplaciles tyle biustow :) Trzeba bylo brac bmw albo evore

xfz40l.jpg

Opublikowano

Sory za off top ale wyrzucilem kase w bloto kupiles samochod ktory jest dostepny za igc, tylko ze masz ten dodatek wyszukiwanie diamentow :) i za to wlasnie zaplaciles tyle biustow :) Trzeba bylo brac bmw albo evore

Jest dostepny za IGC, ale to wydatek 2,5 mln, z dnia na dzien się tego nie zdobędzie :) Po drugie osiągi lambo za igc są mniejsze niz za boosty, i jestem prawie w pełni przekonany, że nie będzie żałował zakupu tamtego lambo :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Oczywiście że Lamborghini Murcielago Treasure Hunter posiadam to autko i sobie chwale.

Przyśpieszenie doskonałe, może minusem jest tu prędkość maksymalna ale jeśli dodasz jeszcze lepsze części to nie będziesz miał z tym problemu.

Ogólnie auto cudo.

Opublikowano

[quote name=WaLo :)' timestamp='1338837766' post='4643549]

Oczywiście że Lamborghini Murcielago Treasure Hunter posiadam to autko i sobie chwale.

Przyśpieszenie doskonałe, może minusem jest tu prędkość maksymalna ale jeśli dodasz jeszcze lepsze części to nie będziesz miał z tym problemu.

Ogólnie auto cudo.

Jeśli moge zapytać, jaki jest v-max tego lambo?

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

U mnie Lambo leci normalnie 347 z Nitrem 379, staty (701,691,646) Pozdro :)

U mnie prawie tak samo, chociaż mam mniejsze staty :) W sumie, temat do zamknięcia, prawda?

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...