Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Nexon

noopr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym się zapytać co jest z nabijaniem G1 na nexonie czyli tam "nexon cash" Da się gdzieś je zdobyć playspan/fan up albo strona Nexona?

Co do premki to narazie nie da sie jej kupić? Czy będzie jakaś szansa że coś będzie można mieć za darmo tzn robienie reklam? No i co zrobią na 7 slot jak myślicie no bo jak nie teraz to kiedy:). Co do lagów jest dużo lepiej i hackerów mniej więc licze że pomyśla też o tych co nie chcą wydawać pieniędzy na grę:).

Dzięki za pomoc/odpowiedź!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Reklam raczej nie będzie. 7 slot nadal stoi pod znakiem zapytania.

Tutaj masz co i jak dot. Nx'ów:

http://www.mpcforum.pl/topic/641375-tut-jak-kupic-nexon-cash/

32354141673387527780.png

Opublikowano

@Up.... fast

1. Nie darady nabijać NX jedyna możliwość to kupienie ich

2. Na chwile obecną nie da rady kupić premium konta

3. Za darmo nic ci nie dadzą. Z tego co wiadomo NEXON organizuje częste Eventy więc każdy ma jednakowe szanse na dostanie np. darmowej broni

4. Co do 7 slotu to na razie nic nie wiadomo

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Siema chciałbym się zapytać co jest z nabijaniem G1 na nexonie czyli tam "nexon cash" Da się gdzieś je zdobyć playspan/fan up albo strona Nexona?

Co do premki to narazie nie da sie jej kupić? Czy będzie jakaś szansa że coś będzie można mieć za darmo tzn robienie reklam? No i co zrobią na 7 slot jak myślicie no bo jak nie teraz to kiedy:). Co do lagów jest dużo lepiej i hackerów mniej więc licze że pomyśla też o tych co nie chcą wydawać pieniędzy na grę :).

Dzięki za pomoc/odpowiedź!

Nie da się nigdzie nabijac ;p. Noi dobrze.

Premke będzie można kupić ale dopiero za jakiś czas.

7 slot ma być podobnież zmienny, ale czy to zrobią to nikt niewie.

Co do lagów to się z tobą zgodzę, ale co do hackerów to nie. Nie było żadnego UP DATE więc ALL hacki działają nadal...

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

Dzięki za pomoc do zamknięcia troche mi szkoda kasy nigdy ani złotóki nie wydałem na WarRock'a czy inną grę ale jak mam grać bez staminy i 15% sp to mnie ku... bierze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale premke muszą wprowadżić bo po jakieo huja by były bronie w item shopie MEMBERS ONLY :D

100 WRESZCIE!

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...