Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][TuT]EssentialsPL by K4P1K specjalnie dla MPCForum[HOT]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

an-Essen-000000ffffffxxxxxx45023-2-0-204-silver015.gifan-tialsPL-000000ffffffxxxxxx45023-2-0-204-red008.gif

an-ByF20K4P1K-000000ffffffxxxxxx30023-2-0-204-yellow006.gif

Witajcie kochani! Przedstawiam wam spolszczoną, wykonaną w 100%

wersję najpopularniejszego pluginu na serwery Bukkit.

Mowa tu o Essentials. EssentialsPL by K4P1K

Download:

http://speedy.sh/EG9PA/EssentialsPL-by-K4P1K.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/9206fbabac506fd249dd363d17dfcf6527fa49a922170cb061c7d543bed9e610/analysis/1338664525/

Z góry zapowiadam, że mogą wystąpić błędy. Jeżeli jest coś

źle spolszczone, w konsoli pojawiają się błędy, to pisz

śmiało w odpowiedziach!

an-ScreenyF3a-000000ffffffxxxxxx30023-2-0-204-purplepink.gif

Screen1-1338665597.png

Pobierasz? Daj Lubię To!

Nic cię to nie kosztuje, a mnie motywuje do dalszej pracy!

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Dziękuję Ci za pozytywną opinię.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Tak. Niby "HOT" a to było dawno temu ...

http://www.mpcforum.pl/topic/616088-tutdl-jak-spolszczyc-essentials/

Jak dla mnie tut nie przydatny , ale powiem , że sam wykonam spolszczenie by me. Nie będę taki i zostawię like.

Opublikowano

Jakoś nie znalazłem dobrej wersji, Google milczą. Chciałem udostępnić to każdemu, aby bez zbytniego szukania mogli znaleźć moją spolszczoną wersję.

Opublikowano

Starczyło znaleźć w pliku config locale:en_Us i zmienić to na pl

:|

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

Teraz każdy mądry, jak już udostępnione. Skoro to takie popularne rozwiązanie, to dlaczego jakoś na serwerach figuruje Essentials po angielsku?

@REF

Opublikowano

Teraz każdy mądry, jak już udostępnione. Skoro to takie popularne rozwiązanie, to dlaczego jakoś na serwerach figuruje Essentials po angielsku?

Bo to plugin głównie dla administracji. Po co kto miałby spolszczać cały plugin dla 1 czy 3 osób ? Są wyjątki jak komendy /who etc.

Opublikowano

Wyjątki? Dla adminów jest WYŁĄCZNIE /ban, /banip... a dla graczy? /spawn, /home, /sethome, /who, /motd, /rules... długoby wymieniać.

Opublikowano

@REF

Opublikowano

@REF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...