Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] straszne lagi

szarik15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jak wejdę na serwer to odrazu mi się zacina gra, są takie lagi że się nawet nie mogę ruszyć. Po ok 1min wystajuje mi błąd: Zostales rozłaczony z serwerem (3). (czy jakoś tak)... Jest na to jakic sposób ? PS: próbowałem sposobu na zacinki z tego forum.

Chciałem dodać że mój komputer spełnia wymagania sprzętowe.

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

1mb, taki jak kolega a koledze wogule nie muli.

1mb, taki jak kolega a koledze wogule nie muli.

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/437589-tut-pozbywanie-si-zaci/

powinno pomuc

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Zaktualizuj punkbustera, zrób test na speedtest.net i zamieść wyniki.

Przestań już z tym punkbusterem, wszędzie piszesz to samo. Jeżeli nie wiesz co jest nie tak to proszę cię nie pisz głupot okej?

Okej, to teraz na temat, ja ci proponuje skorzystać z poradników tutaj (przeciwko zacinka), albo spróbować ustawić całą grafikę na najgorszą, później stopniowo podnosić detale itp. do góry i sprawdzać czy nie ma lagów. (Ja gram na grafie średniej, bo chce wyciągać jak najwięcej fps).

Możliwe jest też, że masz po prostu jakiegoś wirusa na PC. Proponuje ci coś takiego:

1. Wejdź w pasek startu następnie uruchom.

2. Wpisz %appdata% kliknij ok.

3. Tam wejdź w folder Microsoft, następnie w folder windows.

4. Znajdziesz tam folder Themes, jeżeli w tym folderze znajduje się jakiś inny plik niż Custom, to go po prostu usuń :)

Stare pospolite lagery, keyloggery itp. ścierwo lubi się tam kryć.

2w4gxes.jpg

Opublikowano
Jeżeli nie wiesz co jest nie tak to proszę cię nie pisz głupot okej?

Okej, to teraz na temat, ja ci proponuje skorzystać z poradników tutaj (przeciwko zacinka)

Próbujesz mnie gnoić za poradę z aktualizacją PB radząc przy okazji skorzystanie z poradnika o pb, ja mam nie pisać głupot ?

Gdybyś przeczytał poradnik o freezach, wiedziałbyś że rozwiązaniem jest uśpienie punkbustera co w 90% przypadków pomaga. Pukbuster podobnie jak całe BFH jest syfem, przez co gra lubi się zawiesić gdy pb wysyła/gubi pakiety etc.

Aktualizacja punkbustera w takich przypadkach jest pierwszą rzeczą, którą należy sprawdzić. Kolejnym krokiem, który zalecaja team bfh jest:

• click start
  • run
  • dxdiag
  • go sound, and do basic acceleration.
  • exit

Potem możemy sprawdzać połączenie, porty etc.

Opublikowano

Nie kłócie się o PB. Zastosuje się do wszystkich porad które wymieniliście.

148193aygnaa2.png

Opublikowano

Jeszcze powiedzcie mi jak zaktualizować PB :)

148193aygnaa2.png

Opublikowano

Moj komputer -> dysk D lub c (zalezy gdzie instalowales) ->Folder Z gra-> i Znaczek pb z taka nazwa , włanczasz dajesz pierwsze i ciagle next pbsvc_heroes

i nie pisz posta pod postem uzywaj opcji edytuj :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...