Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pytanie odnośnie psp 3000

WujcioJoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zdecydowałem się na kupno konsoli PSP 3000 lub 3004 (wiem że to to samo). I teraz - gdzie ja je teraz kupię? W sklepach internetowych widzę tylko PSP E-1004 lub PSVita. PSP 3000 nie mogę nigdzie znaleźć a nie mam ochoty kupować używanej na allegro :( Więc proszę Was żebyście mi podpowiedzieli gdzie zdobędę tę konsolę bo naprawdę mi zależy :( :( z góry dziękuję

Opublikowano

3000 nie bierz, są problemy z ekranem... nie uwierzę, że na allegro nie ma zwykłych psp, po prostu wpisz PSP 3004 i Ci wyszuka.

fs_overall.png

Opublikowano

No własnie ja na allegro nowe to widzę tylko E1004 i nic wiecej. Właśnie rozważałem kupno tego modelu ale rozmyśliłem się. Słyszałem o tych paskach w 3000 ale mimo to i tak je chcę lub ewentualnie 2000 ale nie mogę ich znaleźć! Jezeli ktoś znajdzie magicznym sposobem w sieci dostępne te modele do kupienia i poda linka będę naprawdę wdzięczny :(

Opublikowano

Kupuj 3004 S&L (Slim and Light).

Najlepsze PSP na rynku. Lekkie, dużo wytrzymoje wszystkie gry działają.

Znalazłem Ci kilka:

http://allegro.pl/listing.php/search?string=3004&category=82461

image.png 

Opublikowano

Dobra więc zdecyduję się na PSP 3004 Slim and Light tak jak radzi przedmówca. Mam więc rozumieć że ten model jest już dostępny tylko na allegro? Bo nie znalazłem na żadnych stronach internetowych typu media markt. Kolega radził mi w media markcie pójść na magazyn i spytać się oraz mowił o sklepie MixElectronics. Poszukam jeszcze tam lub w jakichś innych sklepach (szczególnie intersuje mnie Gorzów Wlkp.) Jak myślicie czy w media marktcie będzie jeszcze ten model? Wiele ludzi pisze że już nie znajdę bo zrobili miejsce na PSVita.

Opublikowano

Dobra. Poszukam więc tego 3004 i 2004 we wszystkich sklepach jakie znam. Jeśli nie znajdę to kupie na Allegro lub po prostu wezmę E1004, bo podobno od 3004 różni się tylko tym, że ma jeden głośnik i nie ma Wi-Fi.

Dziękuję za pomoc, temat do zamknięcia :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...