Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]KbotGG VS PBDOBOT

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem bota full opcja , który będzie lepszy ?? Wydaje mi sie że PBDO ze wzgledu na cene i możliwosc puszczania na roznych kontach nie tylko na 1 :) za KBotem przemawia miły wygląd,i wszystko w "normalnym" menu

Kilka pytań

Jak z aktualizacjami PBDOBOTA ? Bo wiem że kbot czasem kilka dni ma aktualizacje

Czy trzeba być jakimś "super" geniuszem by rozkminić konfigurację PBDOBOTA?

I jak z wykrywalnością ?

Ogólnie którego bardziej polecacie :P

Feel the beat!

Opublikowano

3 miesiące temu powiedziałbym kbot, ale teraz mówię, ba krzyczę:P pbdo-bot.

Na aktualizacjach kbota nie da się bocic;/ Jak ktos mądry powiedział: ,,1 dzień bocisz, a 4 dni czekasz na aktualizacje''

Sam przeniosłem większość kont z kbota na pbdobota, mam 5 kont, kupiłem licencje na 3 i bocę za zmianę, troche bot, troche palladium no i czasem sam:p

Jeśli Ivan nadal będzie sie tak ''śpieszył'' z aktualizacjami to straci starych klientów, nie wspominając już o nowych;/

Opublikowano

a jest trialowa wersja pbdobota bym mogl sobie sprawdzic mniejwiecej jak sie ustawia tego bota?

jak bys byl łaskaw napisz też czy łatwo jest te taski zrobić :P

Feel the beat!

Opublikowano

PBDO-Bot, najwięcej możliwości i szybkie aktualizacje.

nie ma triala pbdo-bota

45 min darmowe każdego dnia :)

Opublikowano

Mnie też ludzie męczą o PBDO jak pytam jakiego kupić.

No i owszem, byłem beta testerem PBDO i jest świetny.

Jednakże w tej sytuacji słowo "świetny" idzie w parze z "drogi", no i to jest prawda, kosztuje koło 100zł.

A takiego KBota noGG kupie za 24zł, to daje do myślenia.

Opublikowano

Gdzie kupisz nogg za 24zł? kamieniarz ma za 60...

Tylko popatrz na to z tej strony. Z PBDO płacisz raz, licencje masz na stałe, możesz bocić dowolną ilość kont bo licencja jest do konta na forum.

Czyli nie płacisz za przenoszenie licencji.

100 zł zapłacić raz a mieć bota na zawsze to chyba żaden wydatek.

A teraz bardzo proszę odpowiedzcie na moje pytanie

Nie ma strachu puścić PBDO na wrotach ?

Na boxy bocie właśnie straciłem wrota na 9 fali ;/...

Durny bot.

Opublikowano

Na stronie producenta? :)

6.66 EURO = ok. 25zł, w zasadzie to 24zł z groszami.

Gratuluje ludziom którzy kupują od ździercy kamieniarza i wywalają w błoto 40 zł. xDD

Opublikowano

Testowy PBDO na wrota był porażką bo nie klepał statku we wrotach wcale - wystarczyły drobne lagi i po Tobie, w zbieraniu boxów był super. Nie wiem czy wprowadzili tam jakieś większe poprawki... Cena jednak odstrasza. KBot GG jest spoko - tylko kup sam bezpośrednio ze stronki kbotik.com a wyjdzie Cię o wiele,wiele taniej. Co do aktualizacji wypada czasami bardzo kiepsko - obecnie od dwóch dni nie działa. Co do wykrywalności to 100% pewności brak jednak za PBDO wszystkie konta warna dostały - a za KBota nie...

Opublikowano

Jak masz wybierać Kbot i PBDO, to wybierz PBDO lub Ibota...

Masz triale to testuj i wybierz który Ci się bardziej podoba.

Opublikowano

PBDO-Bot jest najlepszy żaden bot nie ma tak urozmaiconych opcji co on i jk np bana dostaniesz mi musisz bylić na przeniesienie bo tam licencja jest przepisana do konta na forum

kto mi odpowie

skąd się biorą dzieci

Opublikowano

Czy można kupić tego bota gdzieś u jego twórców ? Moźe coś taniej będzie :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

PBDO kosztuje na stronie twórców 110zł w przeliczeniu na polskie więc się nie opłaca bo u nas w banku doliczą za translacje waluty.

Lepiej w tym wypadku kupić PBDO u kamieniarza x). I tak chyba zrobię.

Opublikowano

25€ = 110,33 PLN

Czyli moja cena, 120 PLN jest wyższa o niecałe 10 PLN

To 10 PLN przekłada się na podatek Netellera i konwersję waluty dlatego obecna cena 120 PLN jest niewygórowana

Opublikowano

Polecam PBDO. Task to nie problem wystarczy użyć google. Można w nim ustawić aby w danej fali bił np. x2 i używał np 2 konfiga. Task ma swojego + i - ale są odpowiednie programy do tworzenia ich. Cena wg mnie odpowiednia bez 2 zdań. Łapiesz bana(odpukać) nie martwisz się o przenoszenie licencji... Pbdo zaktualizowany, a kbot nie... Wybieraj. Wolisz 3/4 gry nie bocić czy 3/4 gry bocić?

Gratuluje ludziom którzy kupują od ździercy kamieniarza i wywalają w błoto 40 zł. xDD

Odważny jesteś :P

Opublikowano

Ja za Kbota triala dostalem bana... A PBDO botem boce i nic:)

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Drodzy użytkownicy PBDO.

Mam do was wielką prośbę.

Nagralibyście filmik który mniej więcej zaznajomi z botem?

Nie chcę kupować w ciemno.

Opublikowano

Możesz ściągnąc go sobie i tam odkryjesz część funkcji takich jak timetable czy taski. Przy lataniu jest mało funkcji. Zakładek jest dużo lecz tam zazwyczaj pisze ile masz czegoś i ile nazbierales itp.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...