Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]Heaven [surv/FreeBld] [20slotów] [frakcje] [No-WL] 24/7

Adrid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie to tak podpierdolić nazwę jednego z lepszych serwerów rp w Polsce ?? Serwer też słaby brak strefy bez pvp oraz można spokojnie z cheatami wbić...

Ocena końcowa

-997/10

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Nie polecam serwa, administracja dziwna O_o szkoda słów max 12 latek, admini biegna za graczami i ich zabijają ^^, spawn jaki dziwny jakiś ogródek i 2 domki w których pali sie ogień, nie polecam :). 1/10

Opublikowano

nazwa byla wymyslana oryginalnie.. a administracja ma powyzej 18 lat -,- jedynie co mogl cie gonic jakis dzieciak to ewentualnie vip.. a co do strefy bez pvp to na spawnie nie mozna sie bic -,-

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

@2up racja ale tylko spawn jest dziwny!Widać że serwer na odwal się!

Za co ostrzeżenia drogi adminie??.

Opublikowano

spawn .. fakt dziwny ale nic innego nie wymyslilem -,- pomyslalem zeby zrobic male ulatwienie dla nowych graczy.. zeby mogli isc spac.. i zeby byl dzien zanim zrobia jakies lepsze eq czy tam swoj dom wybuduja

co do serwera.. stoi juz 3 miesiac wiec bez obaw mozecie grac ^^

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

a tak poza tym.. czemu wy sie wypowiadacie na temat serwera jesli na nim zagraliscie 2-3 minuty albo wogle nie wbiliscie ? o.O

heaventwojeniebonaz.png
Opublikowano

jestem otwarty na propozycje :> tak samo jak i Tanatos ;] przedstaw propozycje gdy ktorys z adminow bedzie on jesli sie spodoba, dostaniesz gm mode na wykonanie tego zadania.. jesli nie mozesz zlapac admina podczas gry zaloz konto na naszym forum (link podaje Bot) w grze i napisz mi na PW bądź napisz temat w propozycjach

heaventwojeniebonaz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...