Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ze stroną Combat Arms

rawwwwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ogromny problem z wejściem na europejskie strony nexona, chciałem zacząć grać w CA po pół rocznej przerwie lecz zastałem nie mały problem, tym bardziej że jego rozwiązania w google nie znalazłem, problem wygląda następująco, otóż gdy wpisuje adres strony (na pewno poprawny) strona nie odpowiada czekam chwilkę po czym wyskakuje następujący komunikat

post-286617-0-59481400-1338657628_thumb.jpg

Opublikowano

A na inne strony możesz wejść ? Jeżeli nie no to to jest przez to, że nie masz neta ^^

oczywiście, że mogę. Nie mogę tylko na te nexona eu, na us już mogę

Opublikowano

Spróbuj wejść poprzez anonymous.com Powinno pomóc.

yyy... ale jak? gdy wchodzę na tę stronę widze tylko to. Cóż przyznaje się jestem zielony w te klocki ; /

post-286617-0-90239500-1338660168_thumb.jpg

Opublikowano

Zapomniałem o e :P

http://anonymouse.org/

Proszę tutaj masz stronę.

; /// niestety nie udało się, ale dzięki za samą próbę pomocy. Tutaj masz co miałem przyjemność zobaczyć

post-286617-0-16507500-1338660428_thumb.jpg

Opublikowano

Pozostaje jedno zadzwonić do usługodawcy internetowego i opisac problem wtedy on ci odblokuje strone i dzia ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pozostaje jedno zadzwonić do usługodawcy internetowego i opisac problem wtedy on ci odblokuje strone i dzia ;)

:-) dobrze, spróbuje. Dziękuje z góry panowie, wielkie thx!.

Opublikowano

:-) dobrze, spróbuje. Dziękuje z góry panowie, wielkie thx!.

cóż dzwoniłem... I usługodawca wszystko sprawdził, twierdzi, że wina nie leży po ich stronie... W takim razie rozwiązania w dalszym ciągu brak

Opublikowano

Spróbuj wejść jeszcze przez tą stronę

http://www.breakbrowser.com/

Jeśli to ci już nic nie pomoże chyba zostaje format.

Opublikowano

nie pomogło... Ani to ani format. Jednakże, zadzwoniłem do przyjaciela który założył mi konto w CA wysłał mi link do pobrania i wszystko działa mogę grać. Dziękuje za pomoc panowie :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...