Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy lubicie daroniana?

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz daronian'a?

• Tak
      5
    • Nie
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema zrobilem ten temat ze względu ze duzo osób go jedzie ze hakuje lodowki i wg xD.

Wtedy grozil kokoszowi DDosowal forum i inne

a teraz taki ważniak przez co wkur*ia dużo ludzi i się mądruje.

( Prosze o zamkniecie tematu po upływie 24h.)

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

A co tu jest do lubienia?

Bo ja np: nie lubię osób poznanych w internecie tylko ich szanuje,lub też nie.

wiec w tym masz moją odpowiedz.

taką samą odpowiedz bym dał w stosunku do 99% userów forum

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie wiem co wam przyszło do głowy. Odbiło, a może i nie odbiło mu po tym, jak zaczęliście wymyślać jakieś brudy na niego. Skąd wzięliście te pierdoły? Waszym argumentem, jest, co? Umiejętności? Motywacja? Nie rozumiem. Dostosujecie się do większości, by nie być innym. Postawcie się również na jego miejscu. Z góry mówię, że nikogo nie bronię. Moje zdanie jest obiektywne. Ja również nie mam czystej przeszłości, jakoś nikt mnie nie jedzie. daronian specjalizuje się w robieniu szumu wokół siebie, oraz najbardziej użala się nad sobą, ale to jest jego natura. Zapewne sporo osób zadaje mu pytania, na które mu trudno odpowiedzieć, dlatego też woli uświadomić wszystkich np. blogami, do których każdy z nas ma prawo prowadzić.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

nie chodzi tu o blogi i o inne pierdoły liczy sie jego przeszlosc nie pamietacie jak DDosowal forum w wielkanoc? teraz zgrywa cwela i lize dupe administracji TAKA PRAWDA

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

nie chodzi tu o blogi i o inne pierdoły liczy sie jego przeszlosc nie pamietacie jak DDosowal forum w wielkanoc? teraz zgrywa cwela i lize dupe administracji TAKA PRAWDA

Widzę, że twój rozum w pewnym sensie dorównuje chomikowi.

Cwel, wiesz, co to określenie oznacza? Jak można być cwelem w internecie? Nie rozumiem. Rozumiem, jeśli byście stali w kolejkach, pod jego drzwiami, OK, ale kurna, jak można być cwelem w internecie!? Liże, łołoło, jak? Bo mówi prawdę, ubierając to w takie słowa, których nie rozumiecie? Kolejna sprawa ddosowanie. DDosował, to on dla WAS, może jaśniej. DDosował, według was. Skąd wytrzasnęliście tą, że pierdołę? Po kilku postach, które informowały o tym? Powiedz mi proszę, kto ddosuje cokolwiek i chwali się tym na FORUM (publicznie). Byłaby to głupota, idioctwo, i nie wiadomo co jeszcze.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Kto to daronian? :X jakiś noł nejm?

Co to za random?

http://www.mpcforum.pl/user/204427-daronian/

NO PAIN

NO GAIN

Weteran
Opublikowano
( Prosze o zamkniecie tematu po upływie 24h.)

Daronian jak będzie chciał, to zamknie.

Spoko koleś, nie wiem, co do niego macie.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

beka z takich tematów, nic więcej.. nie macie o czym pisać w pogaduszkach ?..

/nie znam go, ale pomaga. moze oceniajcie jak go znacie, a nie to, że hakuje lodówki ? -,-

Nowicjusz
Opublikowano

Jak można być cwelem w internecie? Nie rozumiem. Rozumiem, jeśli byście stali w kolejkach, pod jego drzwiami, OK, ale kurna, jak można być cwelem w internecie!?

dawac dupy za eq i smocze monety w metinie

h3h3h3h3

Opublikowano

Napisze tak :) Dla mnie to zwykły lizodup który wyprosił unbana od kokosza , nieraz mi grozi na ts'ie że warna albo bana dostane + że wpiepsza się na każdy temat na mpc i wtedy z kidowania nic nie idzie zrobić . Tym sobie kolegów nie znajdzie.

PS. 2K POSTÓW ;D

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja do niego nic nie mam, to z forum było bez taktu, ale tak wogóle spoko kolo.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...