Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z mailem.

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. moj problem polega na ty, ze do emaila na ktorym mam konto zapomnialem haslo. alternatywnego maila niemam ustawionego,jedyne co pamietam to numer telefonu, ale nie potwierdzony. poczte mam na wp.pl. i tu nasuwa sie pytanie: czy oplaca mi sie wysylac ten sms za ponad 4zł i odzyskam email, czy nie ma na to szans? podczas odzyskiwania napisane jest: "Usługa dostępna tylko dla potwierdzonych nr telefonów i potwierdzonych adresów e-mail."

ale poniżej jest również napisane: "

UWAGA!

Usługa TYMCZASOWO dostępna także dla nie potwierdzonych nr telefonów i nie potwierdzonych adresów e-mail .

Zalecamy: potwierdź numer telefonu i pomocniczy adres e-mail w danych Twojego konta."

miał ktoś moze podobny problem i moze sie podzielic swoimi doswiadczeniami?? z gory dzieki za pomoc.

@edit:

mam do was jeszcze jedno pytanie. kiedyś wymieniałem się z pewnym kolesiem kontami, i owalił mnie, tzn. ja dawalem mu gorsze konto za jego, i mialem mu doplacic, a ze mial wysoki dosyc lv to mu zaufalem ( mial lepsze konto, wiec postanowilem ze pierwszy ja dam jemu), i wtedy tez mialem konto z pocztą na wp.pl. chcialem was zapytac, czy gdy on zmienil alternatywny mail, pytanie pomocnicze i numer takze, to czy wysylajac sms'a z mojego, innego numeru telefonu moglbym odzyskac swoje konto??

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Jeśli potrzebne ci konto w grze to straciłbym te 4zł i odzyskał maila. Zawsze możesz spróbować

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

no ok, wiem ze 4zl to nie jest majatek ale pytam czy w ogole to sie oplaca wydawac, czy bedzie z tego jakis efekt

Opublikowano

ok to spróbuję, ale właśnie w tej pomocy wp.pl jest tak dziwnie napisane, że numer telefonu musi być potwierdzony a poniżej że nie:P

Opublikowano

Ja też miałem taki problem , jak sprzedawałem postać to z e-mailem, ale hasło zapomniałem. Na www . jest program do odgadnięcia hasła e-mail . Ale wysłać sms'a za 4 jest łatwiejsze . ; )

Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek

skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę

brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja

miejski poeta która ma swój własny świat!

<3

Gość daronian
Opublikowano

To wszystko pięknie działa, ale lepiej po prostu było ustawić alternatywnego e-maila - teraz masz. =/

Nie ma sensu kombinować i wydać te kilka złoty... nic nie masz do stracenia.

Opublikowano

ok, to spróbuję, ale mam do was jeszcze jedno pytanie. kiedyś wymieniałem się z pewnym kolesiem kontami, i owalił mnie, tzn. ja dawalem mu gorsze konto za jego, i mialem mu doplacic, a ze mial wysoki dosyc lv to mu zaufalem ( mial lepsze konto, wiec postanowilem ze pierwszy ja dam jemu), i wtedy tez mialem konto z pocztą na wp.pl. chcialem was zapytac, czy gdy on zmienil alternatywny mail, pytanie pomocnicze i numer takze, to czy wysylajac sms'a z mojego, innego numeru telefonu moglbym odzyskac swoje konto??

Opublikowano

@ref odpowie ktos na to moje 2 pytanie? (ostatni post, lub edit) :)

Opublikowano

ok, to spróbuję, ale mam do was jeszcze jedno pytanie. kiedyś wymieniałem się z pewnym kolesiem kontami, i owalił mnie, tzn. ja dawalem mu gorsze konto za jego, i mialem mu doplacic, a ze mial wysoki dosyc lv to mu zaufalem ( mial lepsze konto, wiec postanowilem ze pierwszy ja dam jemu), i wtedy tez mialem konto z pocztą na wp.pl. chcialem was zapytac, czy gdy on zmienil alternatywny mail, pytanie pomocnicze i numer takze, to czy wysylajac sms'a z mojego, innego numeru telefonu moglbym odzyskac swoje konto??

Nie raczej nie. Konto już przepadło.

PS: Nie jestem pewien ale raczej nie.

@PS: Fajny piesek na Avku :D

Opublikowano

@up

avek rzeczywiscie niezly;p

a co do pytania, wypowie sie ktos jeszcze?

Opublikowano

Na 100% odzyskasz, mialem bardzo podobny prolbme :)

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

@ref

wypowie się może ktoś jeszcze? nabiore więcej odwagi;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...