Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer][Pliki][Mody]Hack Slash Serwer

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić serwer do modyfikacji YogBox'a- Hack Slash Minecraft.

Serwer tworzyłem własno ręcznie!

DL:

[/center]

[center]SKAN:[/center]

[center][code]
http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/8e30985400cd97310dada95cabb30be1aa07f45b

VIDEO:

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

W ogóle się nie rozpisałeś, wrzuć plik na speedyshare.pl, bo tak to chcesz tylko, żeby punkciki Ci leciały.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Zmień download na darmowy i niewymagający rejstracji 1h.

@Edit

13. Zakaz umieszczania plików na strony, na których zarabiamy za pobieranie plików np. ShareCash.org. Kara : Warn 5%

Nadal niema darmowego i nie wymagającego rejstracji downloadu.

Zamykam

Opublikowano

Udowodnic Ci że nie trzeba się rejestrować?

A po 2 nie ma nic w,regulaminie że nie można wrzucać na chomikuj.

@Topic!

Uwaga nie włańczajcie creativa bo zbugujecie-zklonujecie itemy!

Opublikowano

Sciągasz yogboxa w nim wybierasz hack slash serwer, reszcze masz przetstawioną na filmie.

Opublikowano

jak to zainstalować wgrać klienta do .minecraft (usuwam zawartość folderu potem wgrywam klienta) czy coś jeszcse bo mi nie działa na pieracie

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

Zmień download na darmowy i niewymagający rejstracji 1h.

Nie umiesz czytac? Zmieniaj download, bo nikt Ci tego nie pobierze, a dodatkowo zostanie temat zamknięty i osadzony w koszu -,-.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...