Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Grafika w Battlefield 3

KnysioPysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Ostatnio rozmawiajac z kolega dowiedzialem sie, ze mam w battlefieldzie calkiem powazny blad w grafice - Gdy gram na duzych mapach, znaczna czesc ziemi jest bardzo ciemna, a jedynie kwadraty (rozlozone regularnie na ziemi) sa prawidlowo podswietlone. Niestety nie mam screenshota przedstawiajacego jak to wyglada, bo nie wiem jak go zrobic (Oo :D) Print Screen nie dziala.

Dodam jeszcze, ze ten problem nie zalezy od ustawien grafiki (niska srednia wysoka ultra), chyba ze w tych bardziej zaawansowanych cos moze byc nie tak. Na kazdej grafice jest tak samo.

Czy jest to problem mojego komputera, zle zainstalowany battlefield (co jest mozliwe bo dostalem go na konto od operatora EA, bo z moim byl problem)?

moja karta graficzna to: ATI mobility radeon? hd 5650 graphics 1gb (Up to 2746 MB hyper memory?

4gb ram

procesor: intel core? i5 processor 430m (2.27ghz, 3mb l3 cache)

Za pomoc z gory dziekuje, dla najlepszej odpowiedzi (lub pierwszej) proponuje 5 i dzienny limit lajkow, hm ? :)

Opublikowano

@NumberOne_ w sensie jak napraw?

@tubady123 na razie nie bede sie bawil ze sterownikami, ale jak nic nie bedzie dzialac to sprobuje.

Czekam nadal na odpowiedzi - moze kto inny ma jeszcze jakis sposob? :>

Opublikowano

@matiseqs

Dzieki, pomoglo.

Mysle, ze ty podales najlepsza odpowiedz - dostaniesz 5 i lajka (masz 1 post to ciezko bedzie dac ci limit ^^)

@tubady123

Co prawda mniej szczegolowo ale dostaniesz 5 i reszte lajkow ile wejdzie ^^

Temat do zamkniecia, dziekuje wszystkim za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...