Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy da się grać na innym cliencie na swoim serwerze?

ArMoOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czy mogę grać na czyimś cliencie na swoim serwerze? Bo zrobiłem sobie własny serwer, ale gdy odpalam przez spolszczenie wyskakuje ,, LOG '' A zależy mi na tym żeby wy pack '' były już nowe itemki,zbroje,miecze,bizuteria itp... Bo szukam tego ciągle i nie umiem znalejśc, a chciałem kogoś clienta , bo najlepiej tak będzie.... Jeśli da się prosił bym o poradnik. Z góry dziękuje. :)

A i jeśli tam są dodane np. Nowe itemk, to tylko je dodaje do Navicata? ;>

Opublikowano

Możesz grać. Tylko rooty i locale na swoje musisz podmienić.

A jeśli są wgrane do clienta itemy odpowiednie to wystarczy do navi

//Down wybacz mistrzu ;*

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Możesz grać. Tylko rooty i locale na swoje musisz podmienić.

A jeśli są wgrane do clienta itemy odpowiednie to wystarczy do navi

//Down wybacz mistrzu ;*

A to czyli tak ziomek, pobieram sobie jakiegoś clienta który mi się podoba itp. Zmieniam rooty i local na swoje , dodaje do navicata tam bronie,bizuterie,mapy , i wszystko jest? Handlarze też tak jak ktoś zrobił?

Pisze kolega autora, razem robimy serwer .

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

A to czyli tak ziomek, pobieram sobie jakiegoś clienta który mi się podoba itp. Zmieniam rooty i local na swoje , dodaje do navicata tam bronie,bizuterie,mapy , i wszystko jest? Handlarze też tak jak ktoś zrobił?

Pisze kolega autora, razem robimy serwer .

Tak możesz pobrać dowolnego clienta. Tylko musi być kompatybilny tzn pliki serwerowe załóżmy 2k10 to client też musi byc 2k10

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Tak możesz pobrać dowolnego clienta. Tylko musi być kompatybilny tzn pliki serwerowe załóżmy 2k10 to client też musi byc 2k10

Pliki m c n c c . c o m . Dokładnie pliki tego kolesia ,, http://www.youtube.c...h?v=wLhq8ZseIvs ''

Z jakiego roku są?

A i czy tutaj ,,http://www.mpcforum.pl/topic/297606-tut-spis-clientow/ '' znajdę tego clienta ?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Okej , proszę nie zamykać tematu na razie,jeśli coś mi nie wyjdzie, albo będą błędy bd tutaj pisać. SPAT, dzięki ci za pomoc, jeśli nie sprawi ci to kłopotu, wejdź tutaj jutro po 12/13 . Ja napisze co i jak. :)

Jeszcze raz na razie dzięki. :]

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...