Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BluCraft Zaprasza [no lags] [Mila administracja] [SRV+FB] [Zapraszamy!]

xeoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BluCraft

Szukasz serwera z Ogarnięta Administracja? To ten serwer jest wlaśnie dla ciebie!

Administracja dużo oferuje miedzy innymi :

- Eventy

-Równe traktowanie

-i wiele wiele innych

Poszukuje Adminow/Moderatorow na serwer poniewaz stworzylem go sam!

Informacje

-Nazwa serwera : BluCraft

-ip serwera : 94.23.45.37:25063

-Typ serwera : SRV+FB

-Dzalki o wymiarach 12x12

-Film o serwerze :) -

http://www.youtube.com/watch?v=xBmoTQ9FVw0&feature=youtu.be

Zapraszamy

Opublikowano

Jeśli szukasz adminów, modów pisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/

Opublikowano

Pozytywnie zakręceni gracze, admin nie wtrąca się do gry innych i wiele przydatnych pluginów czyli wszystko potrzebne do dobrej gry. Duży plus, polecam.

Opublikowano

Sebastian jesteś 1 wielkim Debilem! Po pierwsze tamten zbudowal budowle do wybranego przezemnie miejsca i chcialem zeby wlasnie ta budowla tam stała potem do ciebie napisałem chodz ci pokaże gdzie możesz ze wykazać a ty focha strzeliłes i powiedzales ze masz to w dupie Potem zaczol wyklinac caly serwer wiec dostal bana a teraz sie mśći Na serwer zostaly dodane nowe budowle takie jak : arena i sklep

Opublikowano

Serwer mi się ogólnie nie podoba. :mellow:

Jakis taki ... pusty.

No ale cóz.

Serwer : 6/10

Prezka: 7/10 [Za duzo kolorów... ;) ]

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Proes serwer nie jest pusty bo caly czas ktos na nim siedzi nie mniej niz 5-6 osob A prezka ma byc kolorowa ^^ I duz sie na nim dzeje dzisiaj jest przewidywany event o 16-16.30 zapraszamy

Opublikowano

Witam i zapraszam na serv. Admini pomocni , nie przeszkadzaja w grze pilnują hackerów.Gdy masz sprawe piszesz i odrazu masz odpowiedź... ;]

Nick z gry : ByPow3r ! :]

Serv daje :9/10 - caloksztalt

Opublikowano

No zajebiście! Ale kurwa serwer postawiliście! Było wszystko ładnie pięknie. Nagle JEB, serwer wyłączony na godzinę. No dobra, dobra, wchodzę za godzinę. Jestem w jaskini. Teleportuję się na spawn, idę na moją działkę a tam co?! Góra kurwa! Góra jebnięte przez pół drogi wchodząca na moją działke. Jakby tego mało to zniknęły mi 2 podwójne skrzynie w których miałem miecze, diaxy (z eventu), diaxowa zbroje, inne zbroje, minerały i inne rzeczy. Dziękuje za taki serwer nei gram na nim. Do widzenia.

Opublikowano

sebastian po 1 cie przeprosilem za utrudniona gre i powiedzalem ze odam ci wszystko a opotem wyklinales serwer dostales mute i wiecej cie nie widzalem

Opublikowano

Sebastian po 1 cie przeprosilem ze serwer utrudnil gre i powiedzalem ze ci odam rzeczy ty zaczeles wyklniac dostales mute i wiecej cie nie widzalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...