Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rozpoczęcie gry.

.vXv.*DeRrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przed chwilą zarejestrowałem się na stronie i ściągam grę, chciałbym zapytać jakie auto najlepiej kupić na początku i w jakich wyścigach najlepiej jeździć, pierwszy raz będę grał w tą grę więc nie wiem co i jak tam wygląda ;P.

Opublikowano

Na początek przeczytaj ten poradnik, z niego dowiesz się podstawowych rzeczy o grze:

http://www.mpcforum.pl/topic/543858-tutogolne-informacje-o-nfs-world/

Na początku gry jak będziesz kupował nowe auto, weź Mazdę Speed 3 lub Nissana Silvię.

Najlepiej grać drużynowe ucieczki przed policją, konkretniej ALL IN.

Opublikowano

@Flinn, szybszy z linkiem :D

@tp

Flinn ładnie podał, ja dodam, żebyś na początek zrobił parę pojedyńczych wyścigów, a potem TYLKO same wieloosobowe. Z te<ucieczek druzynowych> tylko all in z bugiem.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Okej, z początku dostałem jakieś 3 auta do wyboru i wziąłem forda gt, lecz mam problem, czasami jak wejde na wieloosobowy wyścig to mi się strasznie długo wczytuje i wkońcu trzeba wyłączać przez alt+ctrl+del bo inaczej nie da rady, wie ktoś może dlaczego tak się dzieje ?

Opublikowano

Gra nie jest w ogole z synchornizowana i np. jak ktos ma wolne lacze to dopiero wyscig sie wlaczy jak go wczyta albo wywali :-) Moze to tez byc bug tzn jak sie klika alt+z to jest duze prawdopodobienstwo ze komus sie gra z crash-uje. :)

xfz40l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...