Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z hero Editor i portalami

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc gram sobie na SinglePlayer z HeroEditorem, jestem w 5 akcie i nie mogę otworzyć ani portalu do UberTristram, ani do Uber Izuala, Duriela i chyba Andariel. Kostkę mam normalną, a organy z HeroEditor. Proszę o pomoc.

PS. Co trzeba zrobić żeby otworzyć portal do krówek bo zapomniałem ? :)

Opublikowano

Ja miałem ten sam problem, a co do krowiego portalu to:

Ukryty poziom, na którym przyjdzie nam się zmierzyć z ogromną ilością Piekielnych Krów. Aby się tam dostać potrzebne są trzy artefakty: Kostka Horadrimów (zdobywamy ją w drugim akcie), Noga Wirta (w Tristram) oraz Księga Portalów (można ją kupić np. u Akary). W klasycznym Diablo2 po zabiciu Diablo cofnijmy się szybko do aktu pierwszego i transmutujmy dwa ostatnie z wymienionych artefaktów w Kostce Horadrimów. Otworzy się czerwony portal, który przeniesie nas do "krowiego królestwa". W Lord of Destruction wykonujemy te same czynności, z tymże po zabiciu Baala. Jeśli nie zabiliśmy Krowiego Króla, portal możemy otworzyć ponownie.
gallery01843468.png
Opublikowano

Do otworzenia sekretnego krowiego poziomu potrzebujesz nogi wirtam którą znajdziesz w tristram i księgi portali.

Co do UberTrist byćmoże nie da się dzięki heroeditorowi, najlepiej jakbyś samemu zdobył i sprawdził.

Który patch masz?

Opublikowano

Gry 1.13. A klucze mi nie dropią. Tzn zabiłem już z 20 demonologów i nie ma klucza ;P A gdzie sie znajdowala Hrabina i Nihlathak?

Opublikowano

Gry 1.13. A klucze mi nie dropią. Tzn zabiłem już z 20 demonologów i nie ma klucza ;P A gdzie sie znajdowala Hrabina i Nihlathak?

Hrabina jest w tej wierzy w 1 akcie w 5 poziomie bodajze, a Nithaltak w tych wiezieniach/salach bolu itd (w tym ostatnim)

gallery01843468.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...