Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ciagle bany... pomocy

diger20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie

jakis czas temu zjadla mnie ciekawosc i pobralem dopalacz do gry wlaczylem go na doslownie 2 minuty po czym dostalem bana od pb...odrazu wywalilem to z komputera..nastepnego dnia postanowilem sobie zagrac z mysla ze ban (1200minut) mina ale ku mojemu zdziwnieniu po wejsciu dostalem automatycznie kolejnego bana na 1200 minut mimo ze juz dopalacza na dysku nie bylo...moglem grac na innych serwerach ale do czasu bo ostatnio dostaje takie same bany po 1200 minut na wszystkie serwery...czasami naprzemiennie z takim banem "

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'MÓJ NICK' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision]"

wyskakuje " cos poszlo nie tak NaN NaN"

moze mi ktos powiedziec czy te wykrycia od PB gdzies sie zapisuja?na dysku?w jakiejs bazie danych? ze mnie ciagle banuje mimo ze cheata mialem na kompie lacznie moze 5 minut...

wiem ze jestem debil i dobrze mi tak bo wlaczylem to ale to byla chec zaspokojenia ciekawosci ktora trwala 2 minuty zawsze gralem uczciwie a teraz przez moj wybryk nie moge grac wcale...

robilem reinstal pb ale nic to nie dalo

moze ktos ma jakies opcje ktore pomoga rozwiazac problem?

z gory serdecznie dziekuje

Opublikowano

i co teraz?ten ban pozostanie??da sie cos z tym zrobic?bo czasami uda sie wbic na jakis serwer no ale nie na te co mi odpowiadaja

edit

zauwazylem ze mozna sie odwolac od bana tylko jak dla mnie to bedzie skomplikowane bo moj angielski jest ponizej krytyki ;]

jak by ktos byl na tyle mily i mi pomogl w napisaniu odwolania bede wdzieczny i podam maila lub gg bo naprawde zrobilem glupote wlaczajac dopalacz przez co teraz grac nie moge

Opublikowano

I tak jak napiszesz odwołanie to wg mnie nie odbanują cię. Cheatowałeś na 100%. PB bez niczego banów nie daję, jak VAC w MW2/MW3

Opublikowano

Jeżeli dostałeś bana i naprawdę używałeś cheatów to nie masz co pisać, ban nie zostanie zdjęty.

Możesz grać na serwerach bez pb, nic więcej nie da się zrobić.

Opublikowano

w sumie nie nazwe tego cheatowaniem bo nikogo na tym nawet nie zabilem z ciekawosci pobralem dolaczylem do gry i zaraz dostalem bana ;/

najwyzej nie bede gral bo raczej nie bede jeszcze raz kupowal gry...

Opublikowano

Już nic nie zrobisz. Mówi się trudno :P

Jedynym rozwiązaniem będzie właśnie

Możesz grać na serwerach bez pb, nic więcej nie da się zrobić.

Opublikowano
z ciekawosci pobralem dolaczylem do gry i zaraz dostalem bana ;/

Wystarczy, że pb wykryje proces cheata i automatycznie zostajesz zbanowany. To nie administratorzy przydzielają bany od pb a maszyna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...