Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej pobrałem wszystko pieknie juz mam banana na japie bo myslałem ze sobie pogram, a tu wchodze na konto i lagi jak huj... Pobrałem program który oczyszcza ram i dzięki niemu komp smiga czysto i nadal takie same lagi ( no mozę troche mniejsze ), ale i tak nic nie moge zrobić ;/ ) Czyżby mój komp nie spełniał wymagań czy poprostu za duzo noobów na servie i lagg 12h dziennie ? Mowa tu o servie ecSRO VIP. :D

*

Procesor : 3000+ 1.81 GHz

1,00 GB RAM

Net : 100,0 MB/s

Tak żeby była jasna sprawa :D Aha i komp. jest jaki jest więc nie spamujcie na temat mojego systemu tylko pomóżcie i piszcie na temat laggów na servie ecSRO VIP. THX z GÓRY. Za dobrą odp. i rade dam 5*.

Opublikowano

Raczej przeciazenie serva i dlatego laggi, jak komputer nie wyrabia to jest co innego-sa zacinki...

@btw

pomóżcie* :)

@down

napewno w weekendy jest wieksza ilosc osob na servie i wiecej laggow, w tygodniu powinien byc looz.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Thx SonYou dam ci 5* i sory za błedy ale pisałem to na wkurwie wiec.. no. A nie wie ktoś czy tylko w weekendy tak jest czy wogóle scina bo jak tak to szkoda zdrowia na taki shit. ;/ hmm.. mam na dzieje ze w przeciągu tygodnia cos z tym zrobią i bedzie sie dało juz grac...

Admin Cienia
Opublikowano

Pamiętaj że lagi są zawsze przez winę łącza, twojego lub osoby po drugiej stronie, jeśli wszyscy mają lagi to znaczy że wina leży po drugiej stronie. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...