Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Przenoszenie konta

adam11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Wczoraj czyli 1 czerwca zaakceptowałem umowę o przeniesieniu konta do nexona miałem tam 3 retaile i sporo dinarow czyy ono juz się nie przeniesie?? bo czas był chyba do 29 maja? prosze o pomoc

Opublikowano

czas byl zeby zaakceptowac (do 29 maja) ze zgadzasz sie zeby Nexon przeja twoje konto , jesli dobrze wszystko zrobiles to tak zostanie ci to ;)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Ale ja zaakceptowałem 1 czerwca... czytaj ze zrozumieniem na warrock.net zakceptowałem to ale wczoraj bo nie grałem 3 miesiace

Opublikowano

Ale ja zaakceptowałem 1 czerwca... czytaj ze zrozumieniem na warrock.net zakceptowałem to ale wczoraj bo nie grałem 3 miesiace

nie mogles zaakceptowac 1 czerwca ;c bo wtedy strona z gamersfirst nie dzialala juz.

Konta mozna przenosic nawet i teraz, ale trzeba bylo przed 29maja na stronie kliknac yes.

Opublikowano

@up Było trzeba się zalogować na gamers first wejść w specjalny link i tam zaakceptować umowę ale to już nie ważne.

Teraz trzeba dokańczać migrację:

http://www.mpcforum.pl/topic/640356-tut-jak-przeniesc-calkowicie-konto-do-nexona-dalszy-proces/

Opublikowano

NO KURWA

Ja przenosiłem wczoraj i wszystko działa:D

i jak on to zrobił??

kurwa mać wydałem na konto 300 zł i poszlo sie jebac ja pierdole.

//Troszkę mniej wulgaryzmów następnym razem ||Epean

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...