Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Exp, aim, ban

szarik15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałem zapytać czy co jakiś level się dostaje się broń albo coś ? I odrazu chciałem prosić o jakiegoś aima :D i czy bana się dostaje na ip ? Czy wystarczy zrobić może konto i grać dalej ?

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

To nie BF3, tutaj nie odblokowujesz kolejnych broni. Wszystkie dostępne masz na stracie.

Obecnie chyba nie ma działających cheatów, jeżeli są to znajdziesz je w dziale.

Bana otrzymujesz na postać, nie na IP. Jednak w GGC będzie widać Twoje połączenia przez IP ze zbanowanym kontem.

Opublikowano

Bronie się kupuję, aima przynajmniej działającego, nie ma. Expi się gdyż z każdym lvl możesz odblokowywać Hero Points które wzmacniają Cię w grze

@Googlus mam pytanie bo brat gra na tym samym kompie gra w bfh i on używał cheatów. On nie grał przez pewien czas a ja tak, w czasie którym tylko ja grałem czyli guid był mój sprawdziłem czy mam bana i pokazuje że mój brat ma a ja nie. No ale mnie wywala z gry więc nie wiem jak to jest

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ban jest nakładany na konto, nie na komputer czy IP, możliwe że dostałeś bana za posiadanie cheata na komputerze. Spróbuj rs punkbustera oraz aktualizacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...