Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KickBoxing czy Muay Thai?

To czy to ?  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wyvieraj

• Kickboxing
      14
    • Muay Thai
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muay Thai sam ćwiczę :) + większość zawodników ufc ćwiczyło Muay Thai/Bjj... btw. dziś miałem trening :) znokautowałem kolesia nogą :P

Chuj że połowa z was nigdy nie ćwiczyła niczego -.-

Opublikowano

Nie zgodzę się... na początek zacząć od KickBoxingu, a potem inne sztuki jak Muay Thai czy Karate.

Przyda Ci się on w obronie i często na WF-ie, jeżeli chodzisz do szkoły. (wiem co mówię)

Opublikowano

Krav maga to jest uliczna sztuka hehe

Z tych wybranych to młaj thaj.

Poza tym wystarczy że cokolwiek będziesz ćwiczył i najebiesz każdego leszcza bez techniki. Mogę powiedzieć na swoim przykładzie, ja nowicjusz on 3 lata k1, dobrze że to był kolega bo tak by mnie zmasakrował że chuj xD, nawet go nie mogłem trafić bo dystans kopnięciami trzymał ;/

Opublikowano

Idź na karate a nie na bez sensowną bijatykę . W karatę się wyciszysz i będziesz stosował swoje umiejętności tylko do obrony a nie do idiotycznego szpanu

Nie spamuje tylko daję ci pomysł na rozszerzenie horyzontów .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Mam pytanie mogłem zrobić nowy temat ale tu napisze jak mogę pouczyć się sam np Muay Thai jakieś filmiki mam oglądać czy mogę pobrać skądś jakieś pokazane chwyty jak robić ?? bo nie mieszkam w mieście i nie mam jak chodzić na kursy ... ;D a ze idzie lato to bym potrenował sę te chwyty i techniki jeżeli można prosić o podanie jakiejś strony lub filmików do pobrani lub coś innego co by mi pomogło to fajnie by było jedynie lajka mogę dać za pomoc nie musi to być muay tai może to być " Krav Maga" lub kick boxing ;D

Opublikowano

Idź na karate a nie na bez sensowną bijatykę . W karatę się wyciszysz i będziesz stosował swoje umiejętności tylko do obrony a nie do idiotycznego szpanu

Nie spamuje tylko daję ci pomysł na rozszerzenie horyzontów .

Ostatnio przyszli do nas na trening ziomki z karate... to dostali wpierdol na sparach i sobie poszli :) a ćwiczyli kilka lat..

Opublikowano

Chodziłem na karate kyokushin ale mi się nie podoba.

Poprawnie jest Kyokushinkai.

Opublikowano

również jestem za Muay Thai ponieważ po tym będziesz umiał się obronić a co najważniejsze atakować ;)

Muay Thai zawsze sie przyda. Tym bardziej w polsce

hahahha dobre ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...