Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Effect 3 w Gazecie wyborczej

chemikxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.Parę dni po premierze Mass Effect 3 w gazecie wyborczej, gdzieś hen z tyłu pojawiła się okładka gry i krótki opis. Nic niezwykłego... a jednak gazeta zaliczyła wtopę i umieściła to zdjęcie:

z11343494X.jpg

Niestety większość dowodów już usunięto...

Jednak zapomnieli o tym:

http://wyborcza.pl/55,102242,11343494,,,,11344248.html

Pozdrawiam

;)

Opublikowano

Kolejna wpadka w grach komputerowych, czyli coś na czym się dziennikarze w Polsce nie znają.

Najpierw była gadka o tym, że gry pobudzają nas do zabijania itp. A teraz dają hełm Master Chiefa na Shepqrdzie. :D

Weteran
Opublikowano

Ładnie zrobili :) wpadka jak nic powiem krótko jest to z jednej strony śmieszne a z drugiej strony jest to żałosne.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Skoro mowa już o mediach recenzujących grę.

Ja nadal nie zgadzam się z oceną ME2 i ME3 w CDA. Obie części mają trochę wad, ale żeby dać im 10/10 ? Chore. :)

Opublikowano

@DesoPL

Cóż, ja się zgadzam z 10/10. Mają wady ale potrafią wciągnąć. Dowodem jesteś chociażby ty, skoro jesteś aktywny w dziale Mass Effect ;)

Co do tematu, nie wiem po jakiego h**a pisać artykuły o grach, nie znając się. Przecież to nawet śmieszne nie jest. Ale z tego "drobnego" błędu dosyć długo się śmiałem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...