Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem ze Steam'owskim TF'em 2

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tu JokerMr i tak jak w temacie mam problem z Team Fortress'em pobranym wczoraj mianowicie 2012-06-01 . Wczoraj na nim grałem około kilku godzin i dzisiaj 2012-06-02 wyskoczyła mi jakaś weryfikacja czegoś tam i już miałem tego 100% aż nagle zaczęła się pobierać aktualizacja gry i tu pojawia się problem . Gdy jest już po połowie pobrania np . 55mega bajtów lub 66 mega bajtów czy inne jednostki poprostu aktualizacja automatycznie się stopuje i tak jak znowu zacznę to znowu się stopuje ! Proszę o pomoc .

mihcio15.png

Opublikowano

Stopuje się i nie idzie dalej po chwili ? Ja mam tak, że mi się czasem stopuje na 2-3 sekundy ale potem znowu się pobiera.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

właśnie też tak myślałem zostawiłem komputer na około godziny i zatrzymane ...

mihcio15.png

Opublikowano

Kliknij po kilka razy przycisk "Wznów wszystkie", czy jakoś tak. Nie wiem, jak to po polsku brzmi, bo mam angielskiego Steama. Myślę, że po którymś razie powinno się włączyć. Albo spróbuj w innych godzinach. Możliwe, że serwery są przeciążone.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

A próbowałeś wyłączyć antyvirusa? Być może to mogłoby pomóc ;)

antywirus mi nie działa :D

mihcio15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...