Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakich kobietach/mężczyznach gustujecie?

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry.

Temat stworzony po to, żeby zabić 30-minutową nudę! :P

Więc co do tematu, podzielcie się waszymi gustami! (Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, no ale oj tam.) : >

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

kobieta koniecznie musi mieć kutasa, zeby mnie nim biła po czole :mellow:

Opublikowano

Jeśli chodzi o wygląd to gustuję w takich : brunetka , oczy brązowe , tyle ;

Lubię dziewczyny które mają poczucie humoru , mają wyjątkowy charakter .

nieregulaminowa sygna

Specjalista
Opublikowano

Musi mieć cyce jak donice nogi umięśnione, bicka też może mieć, na twarz nie zwracam uwagi bo od czego jest woreczek, płaska dupcia, rude włosy, piegi na twarzy i na plecach, nie musi depilować miejsc intymnych. No chyba tyle potrzebuje do szczęścia.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Dla mnie :

Normalną twarz , bo teraz takie dz**ki widze na ulicy i w szkole , aż myśle czy ich czarnobyl nie dopadł :O

Normalnie chodzić , a nie nogi powykrzywiane

Inteligenta

Z przynajmniej odrobiną kultury :D

Nie może być to deska :D Tylko żeby miała te swoje kobiece kształty.

Dobrze poukładane w głowie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Musi być;

wyrozumiała, cierpliwa, mieć poczucie humoru, nie może być nerwowa, agresywna, ani naiwna. Powinna być odważna, pewna siebie, wesoła, inteligentna, ciepła, wrażliwa, delikatna i samodzielna,

wierna, godna zaufania, szczera, mądra, zdecydowana, kochająca i oddana, mieć swoje hobby i zainteresowania, ale przede wszystkim musiałaby być osobą, z którą bym się nie nudził, przy której czułbym się świetnie, przy której mógłbym się odprężyć, która zaakceptowała mnie w 100%, nie wstydziłbym się przy niej niczego, która potrafiłaby mnie zaskakiwać, być trochę tajemniczą, chociaż znałbym ją doskonale, powinna zwracać uwagę na moje potrzeby i dbać o mnie,

wspierać mnie i dopingować w moich pasjach, interesować się mną i dbać o wszystko.

Co do wyglądu:

Zgrabne chude nogi, piękne włosy, no i mordeczkę ładną, reszta dla mnie nie ważna.

Opublikowano

Ładna. ogarnięta, zabawna, musi się śmiać z moich "tesktów" czy tam żartów. włosy długie, nie udawać obojętne. nie może być pewna siebie tzn. "moge mieć każdego" . Nie może być sztuczna.. no i musi potrafić rozmawiać, bo po chuj wam zajebista dziewczyna skoro nie macie o czym z nią gadać o.O

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

A ja lubię wysokich szatynów i brązowych oczach, którzy potrafią być czuli, lubią się przytulać i obejmować <3.

Mrrau.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Kobieta , najlepiej blondynka , ładny biust i pośladki , urocza i zajebi*ty charakter :)

i z kutasem, zapomniales dodac.

Opublikowano

Musi być;

wyrozumiała, cierpliwa, mieć poczucie humoru, nie może być nerwowa, agresywna, ani naiwna. Powinna być odważna, pewna siebie, wesoła, inteligentna, ciepła, wrażliwa, delikatna i samodzielna,

wierna, godna zaufania, szczera, mądra, zdecydowana, kochająca i oddana, mieć swoje hobby i zainteresowania, ale przede wszystkim musiałaby być osobą, z którą bym się nie nudził, przy której czułbym się świetnie, przy której mógłbym się odprężyć, która zaakceptowała mnie w 100%, nie wstydziłbym się przy niej niczego, która potrafiłaby mnie zaskakiwać, być trochę tajemniczą, chociaż znałbym ją doskonale, powinna zwracać uwagę na moje potrzeby i dbać o mnie,

wspierać mnie i dopingować w moich pasjach, interesować się mną i dbać o wszystko.

Co do wyglądu:

Zgrabne chude nogi, piękne włosy, no i mordeczkę ładną, reszta dla mnie nie ważna.

Napisz książke.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Hmm, nade wszystko super charakter-spokojna, miła, wesoła, itp.

No i z ładną buźką, wystarczy :>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kobieta, wysportowana lecz nie za chuda, by nie "rozpadła się" w rękach. Najlepiej brunetka, ok.165-170 z ładnymi oczami. Z fajnym charakterkiem

Opublikowano

i z kutasem, zapomniales dodac.

dordo12 nie dobijaj :D

Blondynka/Brunetka , Wzrost jakoś 1.55-1.75.Oczy niebieskie,piwne,brązowe.Twarz zajebista :)

Charakter,poczucie humoru,inteligencja.Nie musi być wysportowana ,ale może.

Musi być;

Co do wyglądu:

Kobieta idealna ? :D
logo1.png
Opublikowano

To co musi mieć to dobry charakter aby było można się z nią dogadać , podobne zainteresowania , mało tapety na twarzy .

Opublikowano

zgrabna , charakter ładny , wygląd , zeby byla wesoła i umiała sie wygłupiac, zeby uprawiala sporty jakies i umiala gotowac

NO PAIN

NO GAIN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...