Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Automatyczny zakup - Strona + Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się spytać, czy jest możliwość utworzenia automatycznego zakupu, np. VIP'a bądź itemów na serwerze Minecraft. Oczywiście wszystko odbywałoby się poprzez stronę. Użytkownik logowałby się, podawał swój nick w grze, płacił SMS'em, a na końcu automatycznie otrzymywałby, to co kupił na serwerze. Obecnie używam pluginu AzRank (do dawania VIP'a), ale byłoby miło, gdyby dało się w jakikolwiek sposób ułatwić życie ;)

Opublikowano

LoL mi cię

nikt za darmo nie napisze ci skryptu do kupowania rang/itemów jest to oczywiście możliwe wystarczy założyć konto na jakimś serwisie płatności PREMIUM SMS (np.DotPay.pl, Platnosci-online.pl, ProfitSMS.pl) i napisać skrypt lub wziąć jakiegoś gotowca.

Opublikowano

Jest taka możliwość ale to jest skrypt niestety większość skryptów jest płatna a ja nie potrafię pisać skryptów więc ci nie pomogę :(

Ale dobry człowieku za informacje daj Plus_sign.png

Opublikowano

Jest wiele możliwości ale takie skrypty w pełni automatyczne chodzą w okolicach 100zł za mały skrypt do 1000zł za pełny sklep z systemem CMS.

Opublikowano

Ok, rozumiem. Dzięki wam. I jeszcze pytanie: Jakbym chciał utworzyć na serwerze odrębna walutę (dla ludzi, którzy kupią SMS'em), to jak ją zrobić i umożliwić zakup itemów przez nią?

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

A więc tak, co do IS zobacz "ItemShop by Dramo", automatyczny z systemem portfela. Łączysz się przez RCON. Jeżeli nie chcesz się tak bawić, załóż serwer w "FiberHOST". Tanie serwery i na dniach dodawają ItemShop. Uwierz mi, dużo lepszy od tego z CraftServe.

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...