Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zwrot wrót od Bigpointu

kamilex312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno robiłem wrota Gamma na Serwerze Anglii 2, wrota straciłem przez brak prądu przez jakieś około 3 minuty, i była to ostatnia fala... Jak przez te 3 minuty nie było prądu ja byłem we wrotach z ostatnim życiem :/ I teraz Lagpoint nie chce mi zwrócić wrót!

Oto moja rozmowa z "supportem":

Szanowny(a) Graczu,

Niestety muszę Pana/Panią poinformować, że poniższe zgłoszenie nie spełniło warunków zwrotu -> Strata życia nie nastąpiła z winy serwera.

Przykro mi ale zgłoszenie nie będzie dalej rozpatrywane.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

--

Bigpoint Support

Bigpoint GmbH

Drehbahn 47-48

20354 Hamburg | Germany

Fax: +49(0)40.88 1413-906

http://www.bigpoint.com

CEO: Heiko Hubertz

Business Registration: HRB-Hamburg 94148

> Cookies Enabled: yes

> Flash Available: yes

> Flash Version: 11.2.202

> User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/536.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/19.0.1084.52 Safari/536.5

>

> ---

> Witam, 30.05.2012 około godziny 0:11 Straciłem wrota Gamma przez brak prądu w gniazdku przez 3 minuty :( Proszę o zwrot wrót, gdyż to nie była moja wina wszystkie fale zrobiłem ale na protegitach niestety wyłączył się komputer, ponieważ nie było prądu.

>

> Pozdrawiam Kamil

>

Mam nadzieję, że chociaż ktoś ma jakiś pomysł, żeby zwrócili mi wrota :/, bo włożyłem w nie 400 k uri bo to gamma :(

Opublikowano

Napisz im, że przez laga straciłeś. Jak tak piszę od roku gdy coś czasem stracę nawet z mojej winy i oddają mi każde wrota bez problemów.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Myślałem, że w weekend zawsze oddają życia.

Po co pisałeś, że prądu nie było?

Trzeba było pisać, że złapałeś zajebistego laga, a nie prawdomównym być.

Ja kiedyś jak traciłem z mojej winy to zawsze im ściemniałem i oddawali :).

obraz24.png

Opublikowano

Powiem ci jedno , po 1. Nie ma tu żadnej twojej winy , bo ty nie wiedziałeś że wył ci się prąd. Po 2. Support tej gry jest nie poważny i nie umie radzić sobię z takimi sprawami , napisz do supportu o bliższy kontakt z administratorem serwera / gry , lub z supportem .

Pozdrawiam!

Myślałem, że w weekend zawsze oddają życia.

Po co pisałeś, że prądu nie było?

Trzeba było pisać, że złapałeś zajebistego laga, a nie prawdomównym być.

Ja kiedyś jak traciłem z mojej winy to zawsze im ściemniałem i oddawali :).

A po co miał wkręcać niech się zmierzą z tą sprawą normalnie i ją rozwiążą sprawiedliwie.

Opublikowano

Tylko, że mają mocny powód żeby tą sprawą się nie zajmować - przecież to nie ich wina, że nie miał prądu.

Trzeba było ściemniać. Inaczej nie oddadzą, w końcu brak prądu to nie ich wina. Twoja również nie, lecz dostawcy.

Opublikowano

Up ma rację, właśnie dlatego trzeba wkręcać.

Niby nie jego wina, że nie miał prądu, ale ich też nie. Powinni oddać mu życie, bo nie jego wina i nic ich to nie kosztuje ale wiadomo jacy oni są.

obraz24.png

Opublikowano

Dobra dzięki chłopaki, jutro napiszę im że przez laga straciłem mam nadzieję że oddadzą, bo inaczej chyba wpadnę w depresję :unsure: Like dla każdego.

Proszę moda o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...