Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]TF2 Czy pójdzie?

pupu254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko czy pójdaie mi TF2 oto parametry mojego komputera AMD Septron Processor 2800+1.6GHz,448mb ram .Windows xP SR3.Za odpowiedzi lajki

Opublikowano

RAM'u trochę mało jak tak ta patrze, wgl można mieć 448mb RAM'u ? a nie czasem 512 ? ;x

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Podaj jeszcze nazwę swojej karty graficznej ;)

Ale z tego co widzę to powinno pójść, ale będziesz miał lagi. Ale poczekam na kartę graficzną :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dokup ramu bo bedzie ciąć przy krwistych mordobiciach.

Opublikowano

Powinno dać rade.

Sprawdź ściągając F2P.

Jakby się lekko cieło to możesz ściągnąć z neta config dający FPS ( oczywiście pogarsza grafe)

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Strona podana wyżej nie zawsze podaję prawdę ;) Według niej mi bf3 na minimalnych nie powinien chodzić, a gram na wysokich, więc radzę nie sugerować się nią do końca ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Moim zdaniem raczej nie pójdzie a jak już to w 2-5 fps :/

mcmati256.png

I7-3770K 5.0GHz + Corsair H55 / Asus HD7870 DCII / Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz / Asus P8Z77-LX

Opublikowano

Moim zdaniem raczej nie pójdzie a jak już to w 2-5 fps :/

Myslę, że przy takiej ilości RAMu większym problemem będzie czas włączania xD Odpuść sobie, jeśli nie jesteś cierpliwym człowiekiem. I znajdź w necie config na gorsze kompy.

System requirements twierdzi, że MW3 nie pójdzie mi na minimalnych, tymczasem gram na max detalach bez ścinki ;x (może czasami)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...