Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] pobranie

szarik15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mój kolega pobrał Battlefield heroes i ja też chciałem to zrobić ale nie jestem w stanie tego zrobić bo Battlefield heroes waży aż 1gb :/ chciałem się zapytać czy mógłbym zagrać jakoś jak by mi kolega nagrał na pendriva ? Czy mógłbym jakoś zagrać przez aplikacje ? Tyko żeby nie pobierać... Albo jak mogę wskazać przeglądace po kliknięciu Graj że mam już pobranego Battlefielda i nie muszę już pobierać ?

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Nie da się. Można zgrać na pendrive ale musisz dokonać zmian w rejestrze i i tak zgrać na kompa. Wyczyść kompa i tyle

@Googlus co trudnego jest w wgraniu pliku do rejestru, spx pomogę mu jeśli ma 64bit win 7. Googlus ja Cie nie rozumiem to jest proste jak drut. Tak trudno wejść w rejestr i folder z bfh oraz kliknąć eksportuj

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Żebyś mogł grać z bfh od kolegi musiał byś zrobić pewne zmiany w rejestrze, a tego raczej nie umiesz, ja też nie . Najszybszy sposób samemu ściągnąć.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Jowe pisał, że wie co należy wpisać w rejestr. Także uśmiechnij się do niego.

Jednak mimo wszystko odradzam kombinowania z tym, możesz wyrządzić więcej szkód niż zysku. Zostaw komputer na noc i już.

Opublikowano

Nie. Ja mam win XP a kolega win 7

jowe1999 a tak wogule to gdzie jest ten rejest ? :D

148193aygnaa2.png

[ Metin2 | Minecraft | Warrock | Tibia | Battlefield Heroes | Cs 1.6 | Cs Source | Combat Arms ]

Opublikowano

Uruchum regedit i szukasz folderu ea games jeśli takowy posiadasz jeśli nie to go tworzysz potem bfh i pliki, poproś kogoś z xp o pliki może ktoś ma. Lepiej zostaw na noc jeśli nie chcesz się bawić bo takie zabawki tylko dla dużych dzieci :D

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...