Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Minimap Teleport

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4b1504e5.png

Opis: Trik umożliwiający teleportowanie się z punktu do punktu poprzez klikanie na mini mapkę.

Wymagania:

- Xign Code Bypass 1.01

- Cheat Engine 5.5

Instrukcja:

1. Odpal grę i zostań na ekranie logowania do swojego konta.

2. Odpal Cheat Engine wejdź w 42676723.jpg i zaznacz na unpacked_dekaron.exe po czym zatwierdź OK.

3. W Cheat Engine wybierz Scan type -> Search for text.

4. W polu text wpisz [GM] i włącz first scan.

5. Wyszuka trzy adresy, jeden z nich będzie zielony. Kliknij na niego dwukrotnie tak aby pojawił się na dole w tabelce.

6. Na nową tabelke która powinna nazywać się "No description" kliknij prawym i idź Change record -> Value.

7. W value usuń nazwe [GM] i wpisz 4 pierwsze litery swojego nicku po czym zatwierdź OK.

Przykład*: Mój nick w grze to Test0GDK, wiec w pole [GM] wpisuje tylko 'Test'.

8. Wybierz teraz swoją tabelke i zaloguj się do gry.

2006-2010

Opublikowano

Wszystko ladnie zrobiłem tak jak we wszystkich 8 punktach w poście u góry. ale... nie działa ! wytłumaczy mi ktoś co mam zrobić PO tym jak wpisalem (bezbłędnie) 4 pierwsze litery swojego nicku ???

EDIT

już 'naprawilem'. nie kilkałem na minimapę, tylko na dużą mapę wciskając M xDD

co do hacka - doskonały ^^

• 4 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano
Działa ja sam z tego korzystam

nie wiem czy przeczytałeś cały temat ale chyba nie zrozumiałeś czego dotyczyła twoja wypowiedź, dlatego sformatuje do dla Ciebie

Nie gadajcie głupot :D a takie pytanko mzoe znacie komente zeby byc neiwidocznym i gdzie wpisac ??

znamy, ale już nie działa

mam nadzieję że teraz wszystko jasne

Opublikowano

U mnie nie dziala moze robie cos zle a czy moze to nie dzialac przez to ze nie mam Xign Code Bypass 1.01 bo ja uzywam rexigination v1.2

blackdevil.pngDziałający trade hack do wiekszosci gier MMORPG Tutaj
Pasjonat
Opublikowano
U mnie nie dziala moze robie cos zle a czy moze to nie dzialac przez to ze nie mam Xign Code Bypass 1.01 bo ja uzywam rexigination v1.2

jeżeli Ci tele nie działa to coś robisz źle, może nick z małej litery wpisujesz czy coś

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To prawda jest to mozliwe na kazdym serverze bez wyjatku

Wystarczy odpowiedni dekaron.exe w którym sa zapisane dane [GM] [DEV] [OPR] i inne ale nas interesuje jedna [GM]

w tym celu bedziecie potrzebować winhexa znajdziecie go tu na forum napewno (CE to przeżytek i juz nie do gier online)

odpalacie win hexa otwieracie plik dekaron.exe który znajdziecie w kazdym kliencie w katalogu bin

odnajdujecie [GM] i zamieniacie na 4 pierwsze litery nazwy swojej postaci ( wrszystkie znaki maja byc przeedytowane czyli jak jest [GM] ma być np; Shad znaczki [ ] też podlegaja edycji nie tylko samo GM ) . Zapisujecie plik i cieszycie sie Teleportem i ghostmode

Dziekuję za uwagę :) powodzonka w edycji (zaznaczam potrzebny dekaron.exe w ktorym sa zapisane dane dla [GM] i jakie wspomnialem.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...