Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Epic fail] Prezent na urodziny

xPiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mój kumpel ma dzisiaj urodziny i mieliśmy się złożyć w 3 osoby (każda po 50 zł) na model AK-47 (on interesuje się militarią) Ale niestety kumpel, który miał go kupić powiedział mi, że został już wykupiony.Te 50 zł mieliśmy na piątek przynieść.Ja wiedząc to nie przyniosłem, jeden kumpel też i tylko jeden przyniós 50 zł.Po poszliśmy (tak powiedzieliśmy kumplowi, który ma urodziny) kupić tego kałacha.Ale okazuje się, że mamy tylko 50 zł.Poszliśmy do chińskiego sklepu i tam kupiliśmy jakiś chiński pistolet za 35 zł, a za resztę kupiśmy sobie zapiekanki.I teraz mamy problem.Kumpel, który dał 50 zł, nic nie wie, że to kupiliśmy.Sądzicie, że się skompromitujemy dając mu tą zabawkę na urodziny? Będą się z nas śmiać inni? xD Ma 14 lat :x

Opublikowano

Myśle że jubilat doceni wasz prezent a kolega który dał 50zł będzie chciał 1/3 pieniędzy od ciebie i od 2 kolegi który nie dał pieniędzy.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

beka z tego. Mogliście kulki dokupić w zestawie. xD

Opublikowano

hahahahaha xDD wezcie trza bylo wziac te reszte 50 (150zl) i kupic inną bron jakis pistolet full metal lub cos a nie kalacha wg nawet sie z tym nie pokazujcie xD

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Osobiscie nie uwazam ze prezent jest najwazniejszy, sam gest przyjscia i pokazania sie na urodzinach to jest juz swojego rodzaju prezent.

@Top Jezeli interesuje sie militaria to mozesz mu to przyniesc :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Chcieliście kupić model AK za 150zł? Dobra atrapa kosztuje minimum 800 zł. Za 150zł to można ze smyku plastikową wziąć xD

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...