Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kochasz metal?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie .

Nie wiedziałem gdzie mogę zareklamować ten temat , jakże kanał , więc , proszę administracje o przerzucenie tematu , do jakiegoś wątku. A więc dojdźmy do tematu wątku . Jak lubicie metal , zapraszam was na nowo stworzony kanał TheMetalicaHot, w tym kanale ciągle coś się dzieje , znajdziecie na pewno codziennie mnóstwo informacji , newsów oraz muzyk różnych rodzajów metalu.

Link do kanału : xxx

Pozdrawiam. Igor Sławianowski Center-Game

Opublikowano

Idioci... zajebiste gimbusowe zarty, teraz wszyscy zacznijcie pisac z "blondami rzal i jusz"

ps. \m/

Idioci ??? ty wież co ty piszesz , wyzywasz tych ludzi których nie znasz , trochę złe zachowanie dla innych , którą też pokazuje kulturę , a nawet jak żarty , to co ci do tego po co psujesz innym humor swoimi głupimi tekstami , to forum nie jest tylko dla poważnych rozmów człowieku ! A tak poza tematu radze sięgnąć tobie po słownik ortograficzny przyda ci się !

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/251-filmy-na-mpcforumpl/

Tutaj chyba się daje filmy xP

Tam się automatycznie dodają tematy o video wysłane automatycznie do systemu filmów.

Słucham metalu, ale według mnie taki kanał nie ma sensu. To co aktualnie wrzuciłeś na swój kanał na youtube zostało dodane kilkaset razy.

Opublikowano

Ale to nie jest mój kanał , tylko mojego kolegi :) , tak poza tematem , a chodzi o to że to jest początek , on narazie nie ma czasu w ten weekend ,ale na pewno po wekkendzie weźmie się do pracy , to ma być do newsów i innych ciekawostek .

Pozdrawiam.

Gość daronian
Opublikowano

Połowa z tych co się wypowiedzieli dostanie za chwile ładne nagrody - myślę, że po 5%.

Ja preferuję niektóre kawałki z radia, remixy, etc, etc. Do tego dochodzi RAP, metal odpada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...