Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Survival][Gildie]World Of Survival

DyniekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngWorld Of SurvivalDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 188.165.245.228:25835

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 40

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

%20AntiRelog%20WorldGuard%20WorldEdit%20Essentials%20EssentialsSpawn%20Factions%20AuthMe%20

1337425578-U363900.png

XyrosPL Joukii

1337425590-U363900.png

World of Survival to server twoich marzeń Nudzisz się? Wchodź do nas miła ogarnięta administracja częste eventy czekają właśnie na ciebie!! Więc Wchodź Server Non Premium :)

1336669726-U363900.png

Opublikowano

Serwer 100% DO DUPY!

Wchodze na serwer, dostalem kit toolsy, ubralem sie i bije kolesia, wypadlo 10 diaxow i helm diaxowy, no to sobie armor zrobilem, a tu nagle admin zabija miksturkami - lol! :D

Nie polecam w 100% nie oplaca sie grac administracja DNO DNO i jeszcze raz DNO ! Zabija cie na spawnie bo ty zabiles kolesia poza linia pvp i masz jego eq - pozdro! :D

Opublikowano

Yo

Postanowiłem sprostować,serwer wystartował 5 minut temu,jakiś ziomek nie opuszczając spawna miał już diaxowe eq,skąd? Tego nie wiem,założyliśmy że pod czas zabawy ( jak serwer był nie otwarty) mogliśmy się zabić i itemy zostały gdzieś na spawnie. Dlatego poprosiliśmy tego pana o oddanie tych diaxowych itemów aby od razu nie był koxem serwa,on robił nam wyrzuty że serwer do dupy bo mają rzekomo odawać itemy adminą..Gościu po prostu lekko nie ogarnia..Dziękuje

Opublikowano

Serwer fajny jeszcze pachnie nowością :P fajna mob arena i eventy. Mam nadzieję, że serwer będzie chodził płynnie bo czasem zdarzają się lagi. Co do Adminów to popracujcie jeszcze trochę nad respawnem i tym żeby mobki tam nie wchodziły :P No i mam nadzieję, że zapału ani pomysłów wam nie braknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...