Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długa przerwa :P

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem chyba z rok przerwy ... Konta juz nie mam ... W ile wbije 55 lvl ? Kim na ten moment najlepiej grac? <Kolega pyta jak coś > Czekam na wasze odp

Opublikowano

Najszybciej lvl wbijesz robiąc misje. Oczywiście jeżeli kolega chce wydać kase na sp to polecam Łucznika, szybko wbije 55job i wezmą go do fam że do końca wakacji wbije 80-85lvl. Za misję na 47lvl dostałem 70%lvl i 90% joba więc xD. Liczę na lika

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Radzil bym ci wziac Maga na poczatek jest slaby ale jezeli zdobedziesz 2sp (Holy) to bardzo latwo zdobedziesz gilldie (zebys buffowal etc.) Beda brali cie na LoD jak bd poniewaz holy to atrybut swiatla i ma leczenie oraz dobre buffy akurat na LoD wiec abrdzo sie oplaca nim grac

Opublikowano

No tak. Ale zauważ że sam napisałeś że mag jest słaby. Tak wiem, holly jest inne ale to dalej mag. Nie chcę obrażać żadnych postaci więc sorki za te określenia .

Mag jest dla ludzi którzy chcą się męczyć na niskim lvl ale na 70+ będą mieli łatwiej bo biorą holly na all rajdy itp

Łuk jest postacią do wszystkiego

Woj jest postacią łatwą do opanowania. Gra się nią na luzie, jeżeli chcesz się bawić to polecam właśnie woja, a jeżeli chcesz kozaczyć to maga i (up'ować DG lub holly) Łuka ( up'ować sinka/ranga i wk ;))

liczę na lika

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Na +70.. ? Gdy tylko zrobisz holly od razu Cię biorą...Tak samo jak masz dobrą wróźkę i SP to na redzie na Cube też Cię wezmą.Polecam Maga

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...