Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Bije mnie coś!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo potrzebuje waszej pomocy, gram z bratem na moim serwerze 1.2.5 i w trakcie budowania domku bije nas jakiś niewidzialny mob który truje.. Nie wiem na czym leży problem. Może to wina moda Mo' Creatures? Bo na singlu widzę co nie które moby a na multi już nie.

Jeśli to wina tego moda to proszę o inny mod którego podmienię,

Bardzo proszę o pomoc :/

Opublikowano

W pliku server.proporties masz włączone potwory? Na okres budowy wyłącz je a potem włącz.

spawn-monsters=false

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ok, chyba się już to wyjaśniło, TheJeron78 ja chcę mieć moby w czasie budowania bo bez mobow jest za cicho.

Kiedy podchodzę do wody zaczyna mnie coś truć i atakuje, i zauważyłem że kolo brzegów pływają meduzy różnokolorowe. Ale niestety ujawniają się i po czym znikają po paru sec, mob dalej jest tam tylko go nie widać. Jak to naprawić?

Opublikowano

Płaszczka chyba nie, bo ja je widzę na multi i one chyba* nie biją. Widzę meduzy a po chwili znikają wgłąb dirtu przy lądzie :D

Nie mam pojęcia, Widzę co niektore zwierzęta i moby wieczorem. Odinstalowałem moda i stwierdziłem że mi jak na razie nie potrzebny.

Temat do zamknięcia, bardzo dziękuje za poświęcony mi czas ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...