Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam pliki serwerowe ( mody i pluginy) + launcher

ziomusCZW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do sprzedania praktycznie cały serwer villagescraft- mody , pluginy oraz launcher dzięki któremu można wejść do gry . Na serwerze znajdują się mody takie jak : bulidcraft , IC2 ( industrial ) , simpleores. Na serwer wchodzi się przez specjalny launcher który automatycznie instaluje mody do clienta , wykonanie samego launchera to koszt 60 zł + mody , pluginy to jest około 90-100 zł , lecz mogę sprzedać cały serwer za jedyne 50 zł , gdyż kończę z serwerem z braku czasu , jeśli chodzi o pluginy to są podstawowe aby nie zabierało dużo RAM lecz takie pluginy starczą są to: groupmanager , world edit/guard , open inv , nchat , lwc , essentials , authme , azrang i automessage. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem serwera proszę o kontakt:

GG-25739664

Gdzie mogę wam odpowiedzieć na jakieś pytania oraz wytłumaczyć jak to wszystko zrobić żeby działało gdy wrzucicie pliki na serwer hamachi/dedyk/vps

Pozdrawiam ziomusCZW

Opublikowano

Na MPCForum.pl panuje całkowity zakaz handlu.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...