Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawiedliwości Pomocy!

Tumbor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stała się owa sytuacja. Umuwiłem się z moim kolegą na taki układ, że będzie grał na moim koncie w moją 2 tygodniową nieobecność. Kiedy już wróciłem nie mogłem się zalogować na koncie. Okazało się, że zostało ono sprzedane za 10 dollarów, jakiemuś ruskowi. Bez mojej wiedzy. Chciałem zmienić hasło za pomocą E-Maila, lecz niestety został on dawno zagubiony. Co moge zrobić aby odzyskać konto? To dla mnie bardzo ważne! Prosze o szybką odpowiedź. Prosze..

Opublikowano

Gratuluje kolegów... Naprawde ;/ Dobrze że nie masz konta. Teraz zamiast grać to możesz poznać PRAWDZIWYCH kolegów... A co do konta to z nim się pożegnaj lub odkup. Zabawa w ciąganie się po sądach też kosztuje.

Opublikowano

Wyślij zgłoszenie do administracji i poczekaj.

Jak nie to nowe konto rób i pykaj dalej ...

Co do postów kolegów . Mają rację lepiej w rl przyjaciół miej niż w gry durne grej :)

Opublikowano

Po 1 Zgłoś to do Administracji

Po 2 Porozmawiaj z "kolegą" czy wie jaki był e-mail

Po 3 Zagraj sobie odnowa polecam ;]

volverinta.png
Opublikowano

Jak dla mnie to nic już nie zdziałasz..

Ten "rusek" dostał konto na legalu, że tak powiem, on nic nie kradł, czy też nie używał żadnych key loggerów. A co do kolegi to tak samo nie można zarzucić mu kradzieży czy czegoś takiego, bo dałeś mu konto własnowolnie.

Nie ma co, fajnych masz kolegów.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie otrzymasz konta, gdyż je oddałeś komuś, kto mógł z nim zrobić co chciał.

Opublikowano

Zakaz sprzedawanie kont w lolu oO

Zobacz sobie na allegro ile tam jest z tym aukcji

Co do konta to go nie odzyskasz bo oddales mu je dobrowolnie

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Konta nie odzyskasz.Podałeś passy - konta nie masz ,proste. Nie ufaj nikomu ,nawet bratu nie podawaj hasła, on też może opylić twe konto.Jeżeli nie miałeś 30 lvl ,to nic straconego :D Support Ci nie pomoże ,bo pomyślą, że po sprzedaży konta chcesz je odzyskać.

Pzdr i nie ufaj nikomu.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Zostaje tylko gra od nowa . Jeżeli podałeś mu wszystko dobrowolnie i wiedziałeś o tym to jedynie możesz Mu podziękować. Lepiej niech Ci odda te 10 dollarów i będzie spokój. Riot też nic nie zrobią :(

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Dałeś mu z własnej woli passy czyli jakby konto jest jego, przed policją nie udowodnisz że dałeś mu je na 2 tygodnie. Co się z tym wiąże jego własność może sprzedać i tyle możesz próbować ale i tak nic nie zdziałasz. Powiedz rodzicom, i niech pogadają z pseudo kol. i masz 10% szans że Ci odkupi konto.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...