Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chodzenie przez ściany.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj w cs'ie jak grałem, jeden cheater (aim,wh itd) po prostu chodził sobie przez ściany. Mówił że takiego cheata nie da się pobrać gdyż został on zrobiony przez kogoś tam i nie jest dostępny. Czy jest to prawda ? Istnieje taki czit ? Jak znacie to dajdzie linka do downloadu xD

Opublikowano

Proszę Cię...

To jest jak wierzyć w istnienie św. Mikołaja...

Nie ma czegoś takiego i nie będzie :)

Opublikowano

No ale obserwowałem go na spetcie i widziałem jak przechodził sobie przez ściane, i nagle strzelał hsa... Nie było żadnych lagów, wszyscy normalne pingi. Sam widzialem i inni gracze też...

Wiec jednak musi cos takiego byc.

Edit. 250 post : >

Opublikowano

No ale obserwowałem go na spetcie i widziałem jak przechodził sobie przez ściane, i nagle strzelał hsa... Nie było żadnych lagów, wszyscy normalne pingi. Sam widzialem i inni gracze też...

Wiec jednak musi cos takiego byc.

Edit. 250 post : >

pewnie miał sh i latał po mapce , wtedy mógł się zbugować w ścianie lub coś ;>

Opublikowano

pewnie miał sh i latał po mapce , wtedy mógł się zbugować w ścianie lub coś ;>

Nie miał SH, obserwowalem go 3 rundy i jak chcial to sobie chodzil.

Jaki to był serwer? Diablo, TP, czy co?

Normalny serwer FFA, bez jakichś itemów, czarów itd.

Opublikowano

JPRDL buga miałeś na spect pewnie bo komp nie mógł ogarnąć zapierdzielającego go na sh:D

Takie rzeczy nie istnieją,instnieje komenda na chodzenie po tekstura tak jakbyś chodził po ziemi normalnej,ale nie istnieje takie coś jak przechodzenie przez ściany.

Możliwe,że był to jakiś plugin,tak jak na cod'ach jest to duch kaprala (czy coś takiego,mogę się mylić).

Opublikowano

JPRDL buga miałeś na spect pewnie bo komp nie mógł ogarnąć zapierdzielającego go na sh:D

Takie rzeczy nie istnieją,instnieje komenda na chodzenie po tekstura tak jakbyś chodził po ziemi normalnej,ale nie istnieje takie coś jak przechodzenie przez ściany.

Możliwe,że był to jakiś plugin,tak jak na cod'ach jest to duch kaprala (czy coś takiego,mogę się mylić).

Kur*a... Jak piszę że chodził przez ściany to chodził. 10 osob na czacie by nie pisało " Jak on chodzi przez sciany ". Moj brat tez gral na innym pc i to samo widzial wiec nie wina kompa. A on nawet nie miał SH. Powtarzam także że to był FFA.

Opublikowano

Ma to do tego że na mapach są bugi etc.

Są na mapie westwood bug z ścianami.

To może były bugi

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...